SLATKA OSVETA: Evo kako su navijači Liverpula namagarčili fana Junajteda
Foto: Tviter

Plan se krčkao godinu dana

SLATKA OSVETA: Evo kako su navijači Liverpula namagarčili fana Junajteda

Fudbal -
Okrutna šala navijača Liverpula rasturila je brak jednom vatrenom fanu Junajteda

Stjuart Slan, vatreni navijač Mančester junajteda bio je žrtva okrutne šale pristalica velikog rivala Liverpula.

Slanu se život okrenuo za 180 stepeni kada je poželeo da poznanstvo sa Fejsbuka pretvori u vanbračnu aferu.Naime, oženjeni Slan se mesec dana dopisivao sa izvesnom "Emom". Na njen poziv krenuo je u 650 kilometara udaljeni Aberdin, kako bi je konačno upoznao. Nije mu bilo teško da vozi gotovo devet sati, jer je mislio da ga očekuje vikend pun strasti. Međutim, kada je konačno stigao do jedne zabačene farme, gde je bio dogovoren sastanak, shvatio je da je žrtva velike prevare.

Slan je prošle godine sa suprugom proveo odmor u Kankunu u Meksiku, gde se upoznao sa sunarodnicima. Naravno, počeli su da pričaju o fudbalu i ispostavilo se da su njegovi novi "drugari" navijači Liverpula. Posle nekoliko krigli piva, zbog velike navijačke netrpeljivosti pale su i grube reči.

Slan gotovo da je zaboravio ljute rivale iz Liverpula, ali oni njega očito nisu.

Kada je doputovao u selo blizu Aberdina, gde je očekivao "Emu", dočekala ga je poruka njemu dobro poznatih navijača Liverpula. Navijač Junajteda je tek tada shvatio da je razgovarao sa nepostojećom ženom i da je dobijao lažne fotografije, ali tu se ne završava njegova muka. Navijači Liverpula su sve uredno beležili, fotografisali, snimali i na kraju "okačili" na internet. Gospođa Slan je saznala za njegov pokušaj prevare i momentalno podnela zahtev za razvod braka.

"Dopisivao sam se sa devojkom oko mesec dana. Stvarno sam mislio da je profil pravi, nisam imao razloga da sumnjam u to. Jedne noći me je pitala da dođem u Škotsku i putovao sam više od devet sati. Kada sam stigao na udaljenu farmu ona mi je poslala poruku da je još uvek na poslu i da je sačekam. Ne samo da sam vozio devet sati, nego sam i čekao tri i po sata da završi posao. Onda sam dobio poziv i rečeno mi je da je sve prevara. Osećao sam se grozno. Da su me poslali u Mančester, Lids ili čak Liverpul ne bi bilo tako strašno, možda bi mi bilo smešno. Ali to što su me dovukli čak u Aberdin je baš okrutno", rekao je nesrećni Slan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track