NESVAKIDAŠNJA SCENA SA DERBIJA LACIO - MILAN: Mihin sin navijao protiv oca
Foto: Profimedia

Miroslav Tanjga za Kurir otkriva detalje

NESVAKIDAŠNJA SCENA SA DERBIJA LACIO - MILAN: Mihin sin navijao protiv oca

Fudbal -
Dirljiv susret u Rimu Dušan Mihajlović je na svakom meču svim srcem uz klub za koji igra. Tek mu je 13 godina, paje prerano prognozirati u kom će pravcu teći njegova karijera, ali svakako može da nadmaši Sinišu, kaže Mihin kum

Siniša Mihajlović će pobedu nad Lacijom u Rimu pamtiti ceo život. Možda ne toliko zbog trijumfa Milana u gostima (3:1) koliko zbog činjenice da je jedan od skupljača lopti pored terena bio njegov sin Dušan.Sudbina je htela da otac na neki način rastuži sina jer su roso-neri ubedljivo savladali domaći tim, a trinaestogodišnji Dušan Mihajlović em trenira u Laciju, em navija za nebeskoplave.

Zanimljiv susret- Jeste, to je veoma interesantno. S jedne strane je dirljivo, a s druge, reč je o surovom profesionalizmu. Sinišin sin Dušan trenira u Laciju i navija za njega, dok je stariji Miroslav, koji je dobio ime po meni, simpatizer Rome. Međutim, trenerska karijera je takva. Ko zna, možda Siniša jednog dana bude trener Lacija, pa bude i trener svom sinu - kaže za Kurir kum Siniše Mihajlovića Miroslav Tanjga.On dodaje da je zasad teško suditi o fudbalskoj perspektivi Dušana, koji igra na poziciji levog beka i krila.

Budućnost Lacija- Ima samo 13 godina, tako da je prerano za ocene. Sigurno je da poseduje talenat jer u suprotnom ne bi mogao da trenira u Laciju, ali ćemo videti kako će se pokazati.Na pitanje da li ima šanse da jednog dana nadmaši slavnog oca, Tanjga uz osmeh odgovara:- Daj bože! Ko ne bi voleo da ga dete prestigne i nadmaši.

Često su zajedno... Kumovi Tanjga i Mihajlović Foto Dado Đilas
Često su zajedno... Kumovi Tanjga i Mihajlović Foto Dado Đilas

Ma kakav otkazBERLUSKONI VOLI SINIŠUPoslednjih dana mnogo se pričalo o smeni Siniše Mihajlovića, navijači su izrazili nezadovoljstvo zbog serije loših rezultata, međutim, on je u poslednja tri kola Serije A opravdao poverenje Silvija Berluskonija.- Često sam u Milanu. Berluskoni je svaki drugi dan u trening centru, on i Miha često razgovaraju i ne vidim nikakav problem, pogotovo ne sada posle tri vezane pobede - objasnio je kum Siniše Mihajlovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track