NIKO NEĆE DA BUDE PREDSEDNIK ZVEZDE: Rok ističe, kandidata nema, pominju se Džajić, Čović i Škundrić
Foto: Zorana Jeftić

Čekaju se prijave

NIKO NEĆE DA BUDE PREDSEDNIK ZVEZDE: Rok ističe, kandidata nema, pominju se Džajić, Čović i Škundrić

Fudbal -
Izbori bi trebalo da se održe 11. oktobra

Fudbalski klub Crvena zvezda bi 11. oktobra trebalo da dobije novu upravu i to je jedino što je, za sada, poznato. Nije poznato ni ko će biti kandidati jer, iako u ponoć ističe rok, prijavljenih još nema!

Sve glasnije su priče da će kandidat odlazeće uprave biti Dragan Džajić, ali nepoznanica je da li će se kandidovati Nebojša Čović i Petar Škundrić.

Džajić ima podršku radne zajednice kluba, ali i igrača i trenera Miodraga Božovića, koji su potpisali i peticiju za povratak Zvezdine legende. Oni, naime, veruju da bi legendarni Džaja uspeo da smiri strasti u klubu i uspešno privede sezonu kraju.

Nebojša Čović, kako je javnost i navikla, nije ni prihvatio, ali ni odbacio u potpunosti, mogućnost da se sa košarke prebaci na fudbal. Njegov najjači adut bio bi dobar odnos sa navijačkom grupama.

Petar Škundrić je, kao najotvoreniji predstavnik politike, izjavio da se nikada sam nije kandidovao za neku funkciju, pa neće ni za ovu. To bi, pretpostavljamo, trebalo da znači da čeka da ga neko kandiduje, ali i da je spreman da pomogne klubu "ako ga se sete."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track