NIKOLIĆ POSLE POBEDE PROTIV RADA: Bitno je da smo pobedili, a u pauzi prvenstva biće promena u ekipi
Foto: Partizan.rs

Trener Partizana najavio

NIKOLIĆ POSLE POBEDE PROTIV RADA: Bitno je da smo pobedili, a u pauzi prvenstva biće promena u ekipi

Fudbal -

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi fudbaleri večeras ostvarili "veoma važnu" pobedu protiv Rada u Super ligi Srbije i najavio da će tokom predstojeće reprezentativne pauze doći do promena u ekipi.

"Ovo je veoma važna pobeda za nas, uzeli smo tri boda. Na kraju smo ostvarili ubedljiv trijumf i to je najvažnije. Čestitam mojim igračima na uloženom trudu i igri koja nam je donela četiri gola. Naš protivnik je danas pružio maksimum", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice i dodao da je publika bila "izvanredna".

Partizan je večeras na svom stadionu sa 4:0 pobedio Rad u sedmom kolu Super lige Srbije.

Na pitanje novinara da li će tokom predstojeće reprezentativne pauze doći do promena u ekipi Nikolić je rekao da će "nekih promena biti".

"Bitno je da smo pobedili. U naredna dva tri dana ćemo se baviti time. Sada je vreme da se obradujemo i uživamo u ovoj pobedi, a od sutra ujutro ćemo se baviti time, imaćemo vremena", rekao je Nikolić i dodao da "ne veruje" da će neki novi igrač doći u klub, jer su crno-beli limitirani za licenciranje fudbalera.

On je potvrdio da će Ljubiša Ranković pojačati stručni štab crno-belih i dodao da s njim dolazi i bivši fudbaler Andrija Delibašić koji je sada na početku trenrske karijere.

"Andija je naš bivši igrač iz dana Lige šampiona. On je sada na početku trenerske karijere i siguran sam da će biti od pomoći stručnom štabu", rekao je Nikolić.

Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da Partizan ostvario zasluženu pobedu.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo u ovaj meč ušli s dosta problema. Moji igrači su se emotivno istrošili u prethodne tri utakmice i to se sve videlo danas, jer smo primili tri gola iz prekida i jedan iz situacije kada nismo dobro zatvorili bok. Takodje, čestitao bih svojim igračima na bespoštednoj borbi i zalaganju", kazao je Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track