NOVA POBEDA ZVEZDE: Crveno-beli nadigrali slovenačkog drugoligaša, isključen Lazić
Foto: Crvenazvezdafk.com

Jović, Gavrić i Parker se upisali u strelce

NOVA POBEDA ZVEZDE: Crveno-beli nadigrali slovenačkog drugoligaša, isključen Lazić

Fudbal -
Golove za crveno-bele postigli su Jović u šestom, Gavrić u 13. i Parker u 15. minutu. Ovo je druga pobeda Zvezde na pripremama u Sloveniji posle trijumfa nad Tolminom od 3:0

ANKARAN - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras ekipu Ankarana 3:1 (3:1) u prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji.Golove za crveno-bele postigli su Jović u šestom, Gavrić u 13. i Parker u 15. minutu. Ovo je druga pobeda Zvezde na pripremama u Sloveniji posle trijumfa nad Tolminom od 3:0.Crvena zvezda: Rajković, Cvetković, Luković, Pavićević, Anđelković, Grujić, Stojanović, Savićević, Gavrić, Jović, Parker Igrali su još: Manojlović, Planić, Jovamović, Lazić, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Lazović, Antić, Despotović.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Sva četiri gola viđena su u prvom poluvremenu. Jović je u šestom minutu posle kornera doneo vođstvo Zvezdi, a samo dva minbuta kasnije Parker je propustio veliku šansu da se upiše u strelce. Novu šansu imao je potom Jović, a 13. minutu bilo je 2:0. Gavrić se upisao u strelce pošto je natrčao na loptu posle šuta Parkera. Parker se upisao u strelce u 15. minutu. Usledio je period mirnije igre, a Jović je u 37. minutu propustio dobru priliku za gol. Domaći su uspeli da smanje vođstvo Zvezde u 39. minutu.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

U nastavku meča trener Zvezde Nenad Lalatović priliku je pružio igračima sa klupe za rezerve. Prilike za Zvezdu su imali Bosančić, Avramovski, ali nije bilo promene rezultata. U 74. minutu Lazić je isključen zbog protesta. U samom finišu meča Despotović je imao priliku da se upiše u strelce, ali nije bio precizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track