ODBIO STARU DAMU Milinković-Savić odjavio Juventus: Ostajem u Laciju
Foto: AP

Neće iz Rima

ODBIO STARU DAMU Milinković-Savić odjavio Juventus: Ostajem u Laciju

Fudbal -

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izjavio je da nema nameru da napusti Lacio i poručio da nije pregovarao sa Juventusom oko prelaska u petostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Brojni italijanski mediji prethodnih dana objavili su da je Juventus spremio ponudu rimskom klubu u iznosu od 25 miliona evra za Zlatnog orlića sa Novog Zelanda.

"Volim Seriju A i Lacio, želim da ostanem u Rimu. Juventus? To su samo spekulacije", rekao je Milinković-Savić za specijalizovani sajt "Gianlucadimarzio".

Bivši vezista Vojvodine u 2017. godini poželeo je da sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio šampionat Evrope i sa Lacijom izbori plasman u Ligu šampiona.

"Po svaku cenim hoću da se kvalifikujemo u Ligu šampiona i sa Srbijom budem najbolji na šampionatu u Poljskoj. Očigledan je moj napredak u Seriji A ove sezone, ali sam još uvek mlad i greške su normalne", rekao je Milinković-Savić, istakavši da je mu je Zlatan Ibrahimović omiljeni igrač, a trener Žoze Murinjo.Milinković-Savić se ove sezone izborio za mesto u startnoj postavi Lacija, a na 15 utakmica u Seriji A dao je tri gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track