ODLAZAK KAPITENA: Zvezda se svečano oprostila od Nenada Milijaša
Foto: Tanjug

Srbin nastavlja karijeru u Manisi

ODLAZAK KAPITENA: Zvezda se svečano oprostila od Nenada Milijaša

Fudbal -
Miljaš je za Crvenu zvezdu odigrao 195 utakmica i postigao 66 golova, čime je postao 15. najbolji strelac u klubu svih vremena i izjednačio se na listi sa Vladimirom Petorvićem Pižonom

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda priredio je danas svečani oproštaj od kapitena Nenada Milijaša, koji će karijeru nastaviti u turskoj Manisi.

"Drago mi je da sam ovako nešto zaslužio u Crvenoj zvezdi, teško je i dirljivo. Odlazim pun lepih utisaka, posebno mi je drago što odlazim sa titulom, zbog nje sam se i vratio, a uspeli smo u jako teškom trenutku da je osvojimo. Počeli smo dobru novu sezonu i želim momcima da odbrane trofej. Ne bih bio ispunjen da nisam ostvario taj cilj, ovako odlazim zadovoljan i srećan", izjavio je Nenad Milijaš na koktelu na stadionu Zvezde.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Milijaš, koji ima 31 godinu potpisao je dvogodišnji ugovor sa turskim drugoligašem Manisom."Biće mi lakše da se uklopim u ekipu pošto je tamo nekadašnji saigrač iz Zvezde Nikola Mikić. On mi je dosta toga pričao o klubu i sigurno da mi je pomogao oko izbora", naveo je Milijaš i dodao da trenutno ne razmišlja o novom povratku na Marakanu.Trener crveno-belih Nenad Lalatović priznao je da mu je žao što Milijaš odlazi."Milijaš zaslužuje ovakav oproštaj, svojim odnosom prema klubu. Bio je pravi vođa i kapiten ovog tima i žao mi je što odlazi. Već imam u glavi ko će ga zameniti, tu su Ristić, Avramovski i Bosančić. Nadam se da će iskoristiti priliku", rekao je Lalatović.Predsednik skupštine kluba Svetozar Mijailović uručio je Milijašu ručni sat sa posvetom i dosadašnjem kapitenu poželeo da u novom klubu ostavi trag kakav je ostavio u Crvenoj zvezdi.

Miljaš je za Crvenu zvezdu odigrao 195 utakmica i postigao 66 golova, čime je postao 15. najbolji strelac u klubu svih vremena i izjednačio se na listi sa Vladimirom Petorvićem Pižonom.

Na koktelu su prisustvovali najviši funkcioneri kluba, prvotimci, članovi stručnog štaba i brojni gosti.

http://www.youtube.com/watch?v=TqpD7di_Kds

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track