PABLO MOUČE ISKREN PREMA ZVEZDI I NAVIJAČIMA: Svestan sam da sam očajan!
Foto: Crvenazvezdafk.com

Svaka čast

PABLO MOUČE ISKREN PREMA ZVEZDI I NAVIJAČIMA: Svestan sam da sam očajan!

Fudbal -

Argentinac Pablo Mouče svestan je loših igara koje prikazuje u dresu Crvene zvezde, a od navijača traži strpljenje i podršku.

Krilni fudbaler stigao je u redove prvaka Srbije tokom leta, pred utakmicu sa malteškom La Valetom. Bio je to i njegov najbolji meč u crveno-belom dresu, jer je od tada u kanalu.

- Nisam zadovoljan svojim igrama. Mislim da se to i vidi. Sigurno je da,mogu bolje i da nisam na željenom nivou. Ovde sam dva meseca, potrebno mi je vreme da se adaptiram - rekao je Pablo Mouče (28).

Šampionat Argentine završen je polovinom maja, a Pablo Mouče je sa Lanusom osvojio titulu u Aperturi. Tamo je pružao fantastične partije i bio jedan od najboljih igrača. U Zvezdu je stigao na pozajmicu, kao pojačanje za Evropu, zbog čega ima godišnju platu veću od 300.000 evra.

- Došao sam u Crvenu zvezdu fizički nespreman, bez dana priprema zbog duže pauze. Odmah sam počeo da igram i to se na kraju osetilo. Hoću da dam sve najbolje od sebe, ali ne ide sve onako kako sam zamislio. Radim, trudim se na treninzima, želim da što pre budem pravi, kao u Argentini.

Navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni igrama Pabla Moučea. Na nekoliko poslednjih mečeva bio je počašćen salvom zvižduka.- Razumem da su navijači nezadovoljni, ali treba da znaju da dajem sve od sebe. Podrška koju imam u klubu mi mnogo znači. To mi je mnogo važno. Srećan sam ovde i svi se stvarno dobro ophode prema meni.Dres Crvene zvezde nije veliki pritisak za Pabla Moučea, jer je igrao za prave fudbalske gigante iz Latinske Amerike.

- Nemam pritisak, niti ga oseća. Imam veliko iskustvo iz Boke Juniors i Plameirasa, koji su veliki klubovi kao i Crvena zvezda. Znam kako da živom sa tim i kako da se nosim - zaključio je Pablo Mouče.

Zaljubio se

Volim Beograd

Pablo Mouče u Beogradu živi sa porodicom i kako sam kaže sviđa mu se život u glavnom gradu Srbije.

- Obožavam Beograd! Prelep grad u kojem ima šta da se vidi. Mnogo mi znači što je i moja porodica zadovoljna - otkrio je Mouče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track