PAPARACO: Savo kupio ružu nepoznatoj dami

Milošević postupio kao kavaljer

PAPARACO: Savo kupio ružu nepoznatoj dami

Fudbal -
Devojka se samo nasmešila - Proslavljeni fudbaler u kafiću častio mališana, po kojem je poslao cvet mladoj ženi za susednim stolom

Da džentlmeni i humanost kod nas nisu izumrli, dokazao je Savo Milošević.

Bivšeg srpskog fudbalera i aktuelnog potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije paparaco Kurira uslikao je u četvrtak uveče dok je s prijateljem ispijao espreso u centru prestonice. Njihov razgovor u kafiću nakratko je prekinuo dečak koji je u lokal ušao kako bi prodao cveće. Milošević je iste sekunde iz džepa izvadio novac i pružio ga mališanu, koji je potom ružu dao nepoznatoj devojci koja je sama sedela za stolom pored njihovog.- Savo je dugo sedeo s prijateljem i ispijao kafu, a njihov razgovor na trenutak je prekinuo mališan koji prodaje cveće. Kad ga je ugledao, Milošević se nije dvoumio, već je istog momenta izvadio novčanik i kupio cveće za damu koja je sedela u njihovoj blizini. Mališan je zadovoljan napustio lokal nakon što je cvet spustio na sto devojke, koja se samo osmehnula na fudbalerov gest - istakao je izvor Kurira koji se zatekao na licu mesta.

Gost kod Nikole KojaPEVAO NA RTSSavo Milošević poznat je kao neko ko voli da se lati mikrofona na proslavama. Proslavljeni fudbaler bio je gost u šouu Nikole Koja na RTS i tom prilikom otpevao je čuveni hit iz osamdesetih „Sve ove godine dala bih za jednu noć“.

Nekad je njoj kupovao ruže... Savo sa bivšom suprugom Vesnom
Nekad je njoj kupovao ruže... Savo sa bivšom suprugom Vesnom

Slobodan čovekRAZVEO SE OD VESNESavo Milošević nedavno se razveo od supruge Vesne, s kojom ima dva sina i ćerku - Nikolu (17), Isidoru (14) i Borisa (7). Savo i Vesna bili su u braku skoro 20 godina, još od perioda kad je on igrao za Partizan. Kao što je poznato, Milošević je po odlasku u inostranstvo igrao za Aston Vilu, Saragosu, Parmu, Espanjol, Seltu, Osasunu i Rubin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track