OTIŠAO U ENGLESKU: Parker zapalio babi na sahranu?
Foto: Saša Pavlić

Bez dozvole

OTIŠAO U ENGLESKU: Parker zapalio babi na sahranu?

Fudbal -
Povratak engleski fudbaler sinoć se pojavio na treningu i izvinio treneru, s molbom da se priključi ekipi. Lalatović mu je dozvolio da trenira, ali nije poznato da li će biti u timu

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović još nije odlučio da li računa na Džošuu Parkera pred današnji duel s Voždovcem (16.00) jer se Englez s pasošem Antigve i Barbude sinoć pojavio na treningu u 17 časova. On se izvinio treneru i saigračima, s molbom da se priključi treningu, što mu je Lalatović i dozvolio, ali mu nije i oprostio kršenje klupske discipline.Trener Lalatović će na dan utakmice odrediti da li će se Parker naći među 18 igrača koji ulaze u protokol za meč s Voždovcem, a moguće je da se to i desi jer je ekipa ostala bez povređenog Luke Jovića, pa je jedina napadačka opcija Petar Orlandić. Sigurno je da će Zvezda oštro kazniti Parkera zbog kršenja klupske discipline i pravila o ponašanju igrača.Otišao samoinicijativnoEngleski napadač nije odradio trening u četvrtak jer je bio ljut na upravu kluba koja mu nije dozvolila da ode u London jer mu je umrla baka.- Parker je imao smrtni slučaj u porodici. Umrla mu je baka. Tražio je da ide kući u London na tri-četiri dana i da ne igra protiv Voždovca. Pričao sam s njim i bio za to da ga pustimo, ali posle utakmice s Voždovcem, pošto je potreban ekipi zbog povrede Jovića. Moja ideja je bila da se vrati u sredu pred derbi, do 19 časova, kad je trening. Rekao sam mu da ne mogu ja da odlučim, nego da mora da priča s ljudima iz kluba - rekao je strateg crveno-belih.Čelnici Crvene zvezde, kao i trener, nisu znali gde se nalazio Parker i da li je samoinicijativno otišao u Englesku.Niko ne zna gde je bio- Gde je bio, ne znam! Na treningu se u četvrtak nije pojavio i za takvu odluku će biti sankcionisan, ali nije sada vreme da pričamo o Parkeru. Sada je najbitniji meč s Voždovcem, kao i derbi sledeće nedelje. Atmosfera u ekipi je dobra. Idemo dalje i moramo da izađemo iz ovoga još jači - poručio je Lalatović.

Suočio se sa novim problemom... Nenad Lalatović
Suočio se sa novim problemom... Nenad Lalatović

Šansa za CrnogorcaORLANDIĆ STARTER PROTIV VOŽDOVCATrener Crvene zvezde Nenad Lalatović promeniće formaciju startnih 11 protiv Voždovca, a šansu od prvog minuta dobiće napadač Petar Orlandić.- Siguran sam da će Orlandić opravdati poverenje i drago mi je što će dobiti šansu od početka. U glavi sam imao jednu ideju za ovu utakmicu, ali spletom okolnosti, zbog povrede Jovića i odsustva Parkera, moraće da igra drugačiji tim. Na stadionu Obilića nema neke lepote, brze i pas igre, tamo igrači moraju mnogo da trče i dobijaju duele. Ko bude agresivniji, lakše će doći do pobede - jasan je Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track