Partizan dobio trenera za naredne dve sezone
Foto: Partizan

Produžio saradnju

Partizan dobio trenera za naredne dve sezone

Fudbal -
Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi, rekao je Milinković

Zoran Milinković, šef stručnog štaba Partizana, produžio je saradnju sa crno-belima na još 2 godine, pošto je danas potpisao novi ugovor u prisustvu generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure.

Prethodni ugovor važio mu je do isteka prolećne sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je Milinković došao na mesto šefa struke crno-belih.Posle osvojene titule šampiona Srbije, novi dogovor je brzo postignut i na obostrano zadovoljstvo."Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu", jasan je Zoran Milinković.Milinkovićeva prva briga posle produženja saradnje je predstojeći prelazni rok, kao i kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima Partizan startuje od 2. kola već polovinom jula, kada kreće i Superliga Srbije po novom sistemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track