PARTIZAN NE DA TOLETA: Evo kako su crno-beli reagovali na Karadžićevu smenu
Foto: Marko Đurica

Ako neće Vojvodina, hoće šampion

PARTIZAN NE DA TOLETA: Evo kako su crno-beli reagovali na Karadžićevu smenu

Fudbal -
"Tomislav Karadžić će imati mesto u Skupštini FSS kao predstavnik FK Partizan", poručuju iz Humske

Mnogo se prašine diglo u srpskoj fudbalskoj javnosti posle odluke Fudbalskog saveza Vojvodine da Tomislavu Karadžiću oduzme članstvo u Skupštini FSS, čiji je predsednik.

Tim povodom oglasio je i Partizan, saopštenjem poptisanim od potpredsednika Milorada Vučelića, koje vam prenosimo u celosti:

"Nije nam poznato da li je odluka FSV pravno valjana i da li je poštovana neophodna procedura. Nezavisno od toga, ističemo da će Tomislav Karadžić imati mesto u Skupštini FSS kao predstavnik FK Partizan, čiji je predsednik bio 2007. i 2008. godine.

O radu FSS i njegovog predsednika treba raspravljati na osnovu činjenica i objektivne analize, u skladu sa interesima fudbalskog sporta, bez klubaškog i ličnog pristupa. Nevezano od te rasprave, smatramo apsolutno neprihvatljivim da se uskraćuje članstvo u Skupštini FSS predsedniku te organizacije, višedecenijskom fudbalskom radniku i članu fudbalske organizacije. Takav čin može samo da govori da njegovi autori objektivnu i demokratsku raspravu o stanju u fudbalskoj organizaciji žele da izbegnu", stoji u saopštenju šampiona Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track