PARTIZAN PRED OSVAJANJEM TITULE Marko Nikolić: Drugima je teško da prihvate da bolji pobeđuje!
Foto: Partizan.rs

Crno-beli očekuju spektakl protiv ekipe Mladosti

PARTIZAN PRED OSVAJANJEM TITULE Marko Nikolić: Drugima je teško da prihvate da bolji pobeđuje!

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić upozorio je da utakmica protiv Mladosti ne bude u svečarskom ambijentu, već da uz ozbiljan pristup crno-beli dođu do titule prvaka Srbije.

Partizanu je za šampionsko slavlje potreban remi da osvoji 27. trofej šampiona države u poslednjem kolu protiv Mladosti na svom stadionu.

"Došli smo na završni korak do ostvarenja cilja. To je rezultat potpunog fokusa, odricanja, cele sezone zbog kvaliteta igre, a ova serija ne bi mogla toliko da traje. Još ništa nismo osvojili, dolazi nam Mladost, tim koji je naprijatnije iznenađenje prvenstva i apeluje da svi shvate da utakmica nije svečarska, već takmičarska", rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Nikolić se nada da će kapije stadiona u Humskoj biti ipak otvorene i da će kazna Disciplinske komisije FSS biti prepolovljena.

"Tehničke stvari ne mogu da potvrdim, ali sam apelovao ako odluka bude aktivna da se otvori stadion. Ubeđenja sam da odluka defininitivno nije trebalo da bude drastična. Velika je retkost da se okupi 500 gledalaca na stadionima u Srbiji, sada imamo priliku da učinimo naš fudbal boljim", rekao je Nikolić i dodao da očekuje prepun stadion i ambijent za pamćenje.

On je potvrdio da se Everton Luiz oporavio i da će biti u konkurenciji za tim.

Nikolić nije želeo da se bavi saopštenjima raznih klubova, upućenih prema Partizanu, istakavši da je fokusiran samo na dešavanja na terenu.

"Čovek sporta sam i moj posao je da se igrači prikazuju samo na terenu, trudim se da moj tim bude sve bolji. Sve ostalo i čitav ambijent koji se stvara oko fudbala, odsustvo zdravog razuma, i činjenica da je teško prihvatiti da je drugi tim bolji", zaključio je Nikolić.

Utakmica između Partizana i lučanske Mladosti igra se u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track