PARTIZAN SVE JAČI: Crno-beli dobili još jednog člana sponzorskog pula
Foto: Partizan.rs

U Humskoj rade punom parom

PARTIZAN SVE JAČI: Crno-beli dobili još jednog člana sponzorskog pula

Fudbal -
Još jedan sponzorski ugovor zaključen je u Humskoj 1

Fudbalski klub Partizan pojačao je sponzorski pul potpisivanjem ugovora sa maloprodajnim lancem tehnike "Laptop centrom".

"U korak sa šampionskim ambicijama i rezultatima idemo i ka ostvarenju našeg biznis plana. Ako želimo da pariramo i drugim klubovima u Evropi, ne samo rezultatima već i po načinu rada i infrastrukturi, onda moramo da radimo na tome. Naša želja je da Partizan bude moderan klub sa evropskim sistemom rada i menadžmentom", izjavio je generalni direktor kluba iz Humske, Miloš Vazura, potpisnik ovog sponzorskog ugovora.

Sa druge strane, paraf na ugovor stavio je Stevica Kujundžić, generalni direktor "Laptop centra".

"Nastojaćemo da svojim iskustvom i tehnološkim znanjem pomognemo Partizanu da do kraja ove sezone i tokom cele sledeće godine ostane najbolji u okvirima Srbije, ali i uspešno zakorači na međunarodnu scenu. Potpisivanje ugovora sa Partizanom je velika podrška klubu, ali i ovaj put imamo zajednički cilj da ostanemo najbolji u svojim oblastima", rekao je Kujundžić.

Prelazni rok još nije ni počeo, a crno-beli se uveliko pojačavaju. Pre zaključivanja saradnje sa "Laptop centrom", Partizanovi sponzori postali su i "Ktitor", "Zepter International"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track