PARTIZANOV BRAZILAC SHVATIO GDE JE DOŠAO: Evo šta je Leonardo rekao o crno-belima, Tomiću i sebi
Foto: Partizan.rs

Na terenu posle osam meseci

PARTIZANOV BRAZILAC SHVATIO GDE JE DOŠAO: Evo šta je Leonardo rekao o crno-belima, Tomiću i sebi

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Leonardo debitovao je u nedelju za crno-bele, a nakon meča istakao je da još nije u najboljoj formi, ali i da su mu pomešana osećanja.

"Srećan sam što sam se posle osam meseci neigranja vratio fudbalu. Živim za fudbal i povratak mi mnogi znači. Lično nisam odigrao onako kako znam, jer mi je potrebno još malo vremena da se vratim u svoju formu. Mislim da ću za dve-tri nedelje biti kompletno spreman", poručio je Leonardo za klupski sajt.

Partizan je sa debitantom Bačkom odigrao u gostima 0:0, a Leonardo je odigrao drugo poluvreme.

"U fudbalu nekada nije važna ni tehnika ni precizan pas, koliko želja i izgaranje na terenu. Mislim da nam je to nedostajalo. Moraš da uvek pokažeš da grizeš, da se boriš, da skačeš za svaku loptu. Suviše smo mlako ušli u meč i tu nije kriv trener. On je od nas tražio da budemo agresivni i da grizemo, ali to jednostavno nismo mogli. Kada date milion odsto na terenu, publika to vidi. Nedostajala nam je agresivnost, ali vratićemo se mi", ocenio je Brazilac.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Leonardo je rekao da je navikao da igra agresivno i angažovano.

"Nisam u formi 100 odsto, ali i kada igraš 15 minuta, moraš da pokidaš. Svima se dešavaju kiksevi i loši dani. Znam zašto sam došao u Partizan i znam da možemo biti šampioni. Verujte u ove momke", poručio je on.

Leonardo je istakao da mu se sviđa igra Marka Jankovića, ali i Evertona.

"Everton grize kao pas. On te kida na terenu i ispunjava sve zadatke – tako moramo svi da igramo", naglasio je Brazilac.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Patrizan u sledećem kolu igra protiv još jednog novajlije, kruševačkog Napretka, koji je u prvom kolu osvojio bod protiv Crvene zvezde.

"Za mene nepoznata ekipa, razumljivo, ali verujem u crno-bele. Uverio sam se, doduše, da protiv Partizana svi igraju na život i smrt. Verujem da ćemo se brzo konsolidovati i pokazati zašto je Partizan šampion. Mi možemo na titulu, zato sam i došao", zaključio je Leonardo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track