PARTIZANOVA POBEDA SE SLAVILA I U BRAZILU Leonardo: Majka razbila laptop kad sam dao gol!
Foto: Dado Đilas, Instagram

Ponos

PARTIZANOVA POBEDA SE SLAVILA I U BRAZILU Leonardo: Majka razbila laptop kad sam dao gol!

Fudbal -

Junak derbija Leonardo da Silva Souza, strelac čak tri gola protiv Zvezde ove sezone, otkriva ko mu je prvo čestitao i opisuje kako je proveo noć posle pobede

Za manje od godinu dana Brazilac Leonardo je na tri večita derbija protiv Crvene zvezde postigao isti toliki broj golova, od kojih su dva direktno rešila pitanje pobednika. Zahvaljujući tome, čak i da danas napusti Humsku, navijači crno-belih u njemu vide novog heroja.

Pogledajte GOLOVE SA 154. VEČITOG DERBIJA!Jedan od najboljih stranih fudbalera koji je nastupao na terenima u Srbiji, dan nakon ubedljive pobede nad crveno-belima, za Kurir je otkrio da se pobeda nad večitim rivalom slavila i u Brazilu, a da je njegova porodica od sreće lomila stvari po kući.- Moja porodica je pratila meč protiv Crvene zvezde peko laptopa i razbili su sve od sreće posle mojih pogodaka i pobede nad Zvezdom. S njima sam u svakodnevnom kontaktu, redovno prate dešavanja u Partizanu i predstavljaju mi veliku podršku - kaže Leonardo.

Prvi derbi, odigran jesenas na stadionu u Humskoj, Brazilac je rešio sjajnim volejom u 90. minutu, a u utorak je s dva pogotka san crno-belih o osvajanju šampionske titule učinio daleko realnijim.

- Pričali su mi o vašem derbiju, ali sve te priče ništa ne vrede dok to sam ne doživiš. Taj uzavreli temperament imam i ja u krvi, slični ste nama Brazilcima. Svaka pobeda i gol prijaju, ali i obavezuju. Ovde u Partizanu ne postoji juče ni danas, jer se odmah okrećemo novim borbama. Posebno mi je drago što sam u tuđoj zemlji postao ljubimac navijača. Znam da se ovde cene strani igrači i da su mnogi ostavili dubok trag, pa onda imam i dodatni motiv za to - kaže Leonardo.

Ludo u autobusuSLAVLJE UZ ZVEZDAŠA ACU LUKASAUbedljiv trijumf nad Crvenom zvezdom igrači Partizana su još u autobusu proslavili uz hit Ace Lukasa „Poljem se širi miris tamjana“, da bi uveče slavlje bilo nastavljeno u jednom prestoničkom klubu.- Partizan je takav klub da ne postoji juče i danas, već se odmah okrećete narednim obavezama. Posle meča smo svi zajedno proslavili pobedu uz prijatnu muziku i druženje, a šef nam je dao slobodnu sredu da sumiramo utiske i da se odmorimo. Već danas imamo nove borbe i okrećemo se Vojvodini - kaže Brazilac.

BOŽOVIĆ: Primili smo dva gola koja nismo smeli. NIKOLIĆ: Ne smem da kažem što mi je na vrh jezika(KURIR TV) VARNICE NA TRIBINAMA Haos na 154. večitom derbiju: Tuča Delija i Grobara na istoku!(FOTO) VEČITI DERBI KROZ OBJEKTIV: Pogledajte najzanimljivije fotke sa duela Zvezde i Partizana(FOTO) BRUTALNA PROZIVKA GROBARA: Šta li će Zvezda reći na ovu poruku crno-belih navijača?(VIDEO) GROBARI UZURPIRALI MARAKANU: Pogledajte šta su uradili navijači Partizana(VIDEO) BRUKA! Delije i Grobari udarili šamar Zvezdi i Partizanu(VIDEO) HAOS Čuli se pucnji na Autokomandi: Tuča Grobara i policije, povređena četvorica policajaca(KURIR TV) DRAMA ZA TITULU: Partizan savladao Zvezdu u 154. večitom derbiju i izjednačio se na vrh

Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

Konstantin Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track