PAUNOVIĆ RAZOČARAN: Mandić odabrao Crnu Goru iz čistog patriotizma!
Foto: FSS

Šokiran odlukom mladog napadača

PAUNOVIĆ RAZOČARAN: Mandić odabrao Crnu Goru iz čistog patriotizma!

Fudbal -
U njega smo mnogo uložili, kada nije igrao za klub, reprezentacija je bia uz njega i Srbija je morala da bude njegov prvi izbor - rekao je Paunović

BEOGRAD - Veljko Paunović, čovek koji je najzaslužniji za veliki uspon u karijeri mladog napadača Staniše Mandića, razočaran je njegovom odlukom da prihvati poziv reprezentacije Crne Gore.

"Čuli smo se posle odluke koju je doneo i naravno da sam bio iznenađen. Pitao sam ga šta je razlog njegove odluke, a on mi je odgovorio: "Čisto patriotski"", rekao je razočarani Paunović dodavši:

"I kada nije igrao za klub, reprezentacija je bila uz njega, dobijao je poziv. Nisam očekivao da će ovako ishitreno reagovati, pitao sam ga da li je dobro razmislio, odnosno da li je razlog ovakve njegove odluke to što sada nije dobio poziv za okupljanje mlade reprezentacije? Odgovorio mi je da mu poziv A reprezentacije Crne Gore mnogo znači... ", rekao je Paunović.

Mandić je prelomio i čini se zatvorio mnoga vrata u zemlji koja mu je omogućila da se formira.

"U njega smo mnogo uložili, rada i strpljenja, ali niko nikome ne može da obeća da će imati siguran status u reprezentaciji, jer se za to svako bori na terenu. Iskreno, bojao sam se ovakvih stvari, ali odluke su njihove", naglasio je Paunović.

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track