PAZARCI ODGOVORILI TERZIĆU: Pretprošle sezone smo doneli titulu Zvezdi
Foto: Fonet

Sramne optužbe

PAZARCI ODGOVORILI TERZIĆU: Pretprošle sezone smo doneli titulu Zvezdi

Fudbal -
To su sramne optužbe, kome mi to dugujemo? Novi Pazar je jedina ekipa koja igra samo za sebe, pretprošle sezone je direktno uticao i doneo titulu Zvezdi, uzevsi Partizanu bod, poručili su iz Novog Pazara

NOVI PAZAR - Fudbalski klub Novi Pazar odbacio je insinuacije odlazećeg generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je Partizan na utakmici protiv tog kluba navodno svesno nastupio sa kombinovanim sastavom.

Terzić je ranije danas, optužujići Fudbalski savez Srbije da sprovodi politiku dvostrukih aršina i da zajedno sa Partizanom vodi hajku protiv Crvene zvezde, između ostalog naveo da crveno-beli "ne žele da veruju da je Partizan imao neku obavezu prema Novom Pazaru, niti nas to interesuje, ali je očigledno da FSS primenjuje selektivnu pravdu i sprovodi politiku dvostrukih standarda".

"To su sramne optužbe, kome mi to dugujemo? Novi Pazar je jedina ekipa koja igra samo za sebe, pretprošle sezone je direktno uticao i doneo titulu Zvezdi, uzevsi Partizanu bod. Zvezdu smo prošle sezone savladali u Pazaru, ispostavilo se da je to bio prelomni meč u borbi za titulu", izjavio je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać.

On je naveo da je Novi Pazar takođe jedina ekipa koja u prošloj sezoni nije poražena od Partizana i da crno-beli već tri meča zaredom ne uspevaju da ga pobede.

"Ako iko treba da se žali na dvostruke aršine, onda smo to mi. Nama se dižu nepostojeći ofsajdi i mi smo ti koje svi uvek gledaju kroz lupu i nikad nam se ne progleda kroz prste", poručio je Korać.

U 12. kolu Superlige Srbije Novi pazar predstojećeg vikenda dočekuje ekipu niškog Radničkog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track