PAZI ŠTA PIŠEŠ: Zbog tvita iz 2012. neće igrati u španskoj Primeri
Foto: Tviter

Vređao potencijalni klub

PAZI ŠTA PIŠEŠ: Zbog tvita iz 2012. neće igrati u španskoj Primeri

Fudbal -
Deportivo je otkazao transfer pošto su saznali da je mladi fudbaler pre tri godine vređao ovaj klub na društvenim mrežama

Dvadesetogodišnji fudbaler španskog drugoligaša Pobla Mafumeta, Hulio Rej, imao je dogovoren transfer u Deportivo iz La Korunje, ali ga je jedna objava na društvenim mrežama pre tri godine sprečila da zaigra u najjačoj ligi na svetu.

Naime, Deportivo je pre nekoliko dana objavio da će dvadesetogodišnji Rej pojačati tim sa Riazora, ali je nakon pronalaska spornog tvita odustao od transfera.

Hulio je 2012. godine na Tviteru napisao "Puta Depor, puta Riazor", što u prevodu znači "je** se Depor, je** se Riazor". Iako je mladi fudbaler izbrisao nalog na ovoj društvenoj mreži, to mu nije pomoglo da se izvuče iz neugodne situacije.

"Deportivo je objavio da će novi igrač ekipe postati Hulio Rej, pošto je igrač potpisao ugovor sa klubom. Međutim, u međuvremenu smo odlučili da otkažemo transfer posle analiziranja igračevih profila na društvenim mrežama", navodi se u saopštenju kluba.

Deportivo veruje da igrač koji nosi dres ovog kluba mora da poštuje svoje rivale i da gaji pozitivna osećanja prema timu sa Riazora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track