PECKALI BOŽINOVA: Evo kako je trener Partizana reagovao na provokaciju Rumuna
Foto: Gsp.ro

Crno-beli žale za pobedom

PECKALI BOŽINOVA: Evo kako je trener Partizana reagovao na provokaciju Rumuna

Fudbal -
Zoran Milinković odbrusio domaćem novinaru u Bukureštu, a golman Živković objasnio kako se okliznuo kod izjednačujućeg gola

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da njegova ekipa više žali za pobedom posle 1:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue u Bukureštu.

"Svih 90 minuta smo hteli da igramo i stvarali smo šanse. Ponosan sam na igrače, na ovu mladu ekipu. Možda nam je nedostajalo sreće da napravimo podvig. Gol smo primili posle faula napravljenog u zoni u kojoj se to nikad ne pravi, a prilikom prekida zadesio nas je peh, da nam se golman okliznuo“, rekao je Milinković i dodao:

"Predstoji nam još 90 minuta borbe u Beogradu, ali kako smo verovali večeras, još više ćemo verovati u sopstevne snage pred krcati tribinama u Humskoj. Verujem da je publika naša prednost, jer imamo najbolje navijače na svetu".

Rumunski novinar je pokušao da isprovocira Milinkovića pitanjem zašto igra Božinov kada ima višak kilograma.

"Otkud vi to znate", uzvratio je trener crno-belih pitanjem.

Usledio je odgovor:

"Video sam".

A onda je Milinković zaključio:

"Imamo lekarski tim koji brine o tome. I neću više da odgovaram na glupa pitanja".

Golman Živko Živković osvrnuo se na pad prilikom primljenovg gola.

"Okliznuo sam se na busen i lopta je ušla u gol, ali šta da se radi. Bio bi drugačiji ishod da sam uhvatio tu loptu, ali dešava se. U svakom slučaju imamo pozitivan rezultat. Bili smo za nijansu bolji. Igramo revanš pred našim navijačima, očekujem da će biti pun stadion i da pokušamo da se plasiramo u plej-of", izjavio je Živković.

On je sjajno reagovao u 91. minutu kada je Steaua imala veliku priliku.

"Da nismo primili gol u 82. minutu, možda bi ta lopta prošla meni kroz noge, možda bi utakmica imala skroz drugačiji tok. Sve u svemu, ja sam zadovoljan i mislim da ćemo uz pomoć naših navijača napraviti korak dalje i proći dalje", dodao je Živković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track