PO PETORICA IZ ZVEZDE I VOJVODINE: Selektor Muslin u Kataru testira superligaške igrače
Foto: Saša Pavlić

Meč u Dohi u četvrtak

PO PETORICA IZ ZVEZDE I VOJVODINE: Selektor Muslin u Kataru testira superligaške igrače

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz domaće lige igraće prijateljski meč sa Katarom u Dohi u četvrtak 29. septembra.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin najavio je projekat rada i treninga koji se odnosi na igrače iz Superlige, moguće kandidate za najbolji nacionalni tim, a ponuda od domaćina SP 2022. Katara biće neočekivano pravi test za one koji možda predstavljaju budućnost našeg reprezentativnog fudbala.

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz naše elitne lige biće gost u Dohi, selekciji Katara u četvrtak, a selektor Slavoljub Muslin izabrao je 20 igrača za ovu utakmicu.

Na spisku se nalaze: golmani Filip Kljajić (Partizan), Filip Manojlović (Crvena zvezda), igrači Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Marko Petković, Mihajlo Ristić (Crvena zvezda), Nikola Maraš, Bogdan Mladenović (Rad), Nikola Milenković, Nemanja Miletić (Partizan), Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Filip Malbašić, Bogdan Planić, Aleksandar Paločević (Vojvodina), Nikola Ćirković (Voždovac), Miloš Stanojević (Radnički, Niš), Slobodan Urošević (Napredak),Saša Jovanović (Mladost), Ognjen Ožegović (Čukarički).

Okupljanje igrača biće u sredu u 9,00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, istog dana odlazi se u Dohu, a povratak je planiran dan posle meča, u petak, 30. septembra. Utakmica se igra na stadionu „Al Sad“ u 19,00.

Selektor Slavoljub Muslin ne krije da je zadovoljan pozivom koji je omogućio da na delu vidi ono najbolje što ima naša Superliga.

"Lepa prilika da odigramo prijateljski meč protiv selekcije Katara i siguran sam da je je ovaj čin priznanje i našim igračima koji će imati veliki motiv da se pokažu u pravom svetlu.Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova. Uglavnom, moja želja je bila da vidimo sve igrače, ranije sam najavio da ćemo se okupljati s vereman na vreme, a evo sada nam se ukazala mogućnost da odigramo jednu dobru utakmicu i vidimo ono najbolje što ima naša liga", rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track