Policija upala u Jovičićevu firmu
Foto: Sasa Pavlic

Pritisak na kandidata Upravnog odbora Partizana

Policija upala u Jovičićevu firmu

Fudbal -
Na dan kada je UO crno-belih birao između Jovičića i Popovića, finansijski inspektori češljali papire firme „Topola komerc“ iz Bačke Topole

Inspektori finansijske policije ušli su u prostorije firme „Topola komerc“ iz Bačke Topole, na čijem je čelu kandidat za predsednika FK Partizan Mile Jovičić.Da upad policajaca nije slučajan potvrđuje i podatak da se desio baš na dan kad je Jovičić pre Zorana Popovića dobio podršku Upravnog odbora kluba da se kandiduje za predsednika!Mile Jovičić u razgovoru za Kurir potvrdio je da su mu inspektori u firmi, ali nije želeo da to povezuje s kandidaturom za predsednika Partizana.- Ne bih o tome... Neka ljudi rade svoj posao! Samo to ću vam reći - bio je koncizan Mile Jovičić.

Ispao iz trke... Zoran Popović
Ispao iz trke... Zoran Popović

Na tajnom glasanju Upravnog odbora FK Partizan Mile Jovičić dobio je deset glasova, a Zoran Popović samo tri.- Očekujem da u narednim danima obavim razgovor sa Sretenom Nikolićem i Zoranom Popovićem (kandidati za predsednika kluba, prim. nov.), da popričamo o budućnosti našeg kluba i njihovim idejama. Apsolutno sam za to da obojica budu u mom timu, ako budem izabran. Od njih zavisi. Svima nama treba da bude najvažniji Partizan - kazao je Jovičić.Prema nezvaničnim informacijama, aktuelni predsednik Dragan Đurić glasao je za Zorana Popovića, a ne Mileta Jovičića. Njih dvojica su i tokom prošlih godina imali dosta razmimoilaženja.Najveći problem ne samo Partizana već i srpskog sporta jesu finansije. Radimo na tome da Partizan nema problema - zaključio je Jovičić.

O firmiPOSLUJE BEZ GUBITAKAVećinski suvlasnik i direktor firme „Topola komerc“ iz Bačke Toplo je Mile Jovičić. Preduzeće je osnovano 10. januara 1991. Primarna delatnost firme je nespecijalizovana trgovina na veliko hranom, pićima i duvanom. Kompanija ima osam zaposlenih, prema zvaničnim podacima APR posluje bez gubitaka. Firma je ostvarila poslovne prihode veće od 4,4 miliona evra, što po srednjem kursu evra NBS na dan 31. 12. 2013. iznosi 504.425 dinara.

Ružićev čovekNEĆE GA NI TOLE KARADŽIĆSpekuliše se da je Mile Jovičić kandidat Branka Ružića i SPS na izborima u FK Partizan. U Humskoj je odlično sarađivao s Tomislavom Karadžićem, ali predsednik FSS je pre mesec dana rekao da on nije dobar kandidat za predsednika.Ja se čujem s Miletom svako veče, on ne može finansijski da podigne klub - rekao je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track