POSLE TUČE SA BABOVIĆEM: Škuletić nervozan što su ga zadržali u Partizanu
Foto: Partizan

Zbog propalog transfera

POSLE TUČE SA BABOVIĆEM: Škuletić nervozan što su ga zadržali u Partizanu

Fudbal -
Centarfor Partizana u Humskoj zarađuje 96.000 evra, a da mu nije stopiran transfer u Lilu, imao bi osam puta više

Verbalni sukob začinjen najsočnijim psovkama i za malo sprečen fizički sukob Petra Škuletića i Stefana Babovića najverovatnije je posledica činjenice da stameni centarfor ne može da se pomiri s ostankom u Partizanu.

Njih dvojica su se izmirili, ali sva je prilika da najbolji strelac crno-belih nikako ne može da bude koncentrisan na igru, kad je već praktično video sebe u dresu Lila. Međutim, nije ovde u pitanju boja dresa, već iznos para koji bi trebalo da na njegov račun legne na godišnjem nivou.

U Partizanu ima 96.000 evra, a u Francuskoj bi zarađivao i do osam puta više, pa je razumljivo kako mu treba vremena da se privikne. Upravo ovo potvrđuju i reči trenera Marka Nikolića, koji je pričao da će se po povratku u Beograd rešiti situacija i da se mora precizno znati ko ostaje, a ko napušta klub i da odnos prema igri pojedinaca mora da bude drugačiji.

S druge strane, sam Petar Škuletić ne želi mnogo da priča na ovu temu, već je iz Beleka kratko prokomentarisao:

- Pogrešio sam i šta sada da radim. Izvinili smo se i sve je u redu.

Povratnik Stefan Babović na pomenutoj utakmici protiv Švajcaraca je igrao na mestu desnog krila, što je možda bio okidač za nervozu, ali i on ističe da je svestan greške.

- Desilo se šta se desilo, preterali smo. To nisu neobične situacije tokom priprema i smatram da im ne treba pridavati veliki značaj. na Petra Škuletića gledma kao na mlađeg brata, a nas dvojica smo čak i dalji rod - kaže Stefan Babović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track