PREDSEDNIK METALCA: Navijam za Partizan, a Crvena zvezda nema kvalitet
Foto: Saša Pavlić

Bez dlake na jeziku

PREDSEDNIK METALCA: Navijam za Partizan, a Crvena zvezda nema kvalitet

Fudbal -
Dragoljub Vukadinović se zapitao zašto redari u Gornjem Milanovcu moraju da znaju ko je Predrag Rajković

Prvi čovek Metalca i bivši potrpedsednik Partizana Dragoljub Vukadinović rekao je da sadašnji tim Zvezde nema kvalitet i da su redari na nedeljnoj utakmici u Gornjem Milanovcu postupili prema pravilima kada nisu pustili Predraga Rajkovića da uđe u gostujuću svlačionicu.

"Metalac je bio bolji. Moram da pohvalim ponašanje igrača obe ekipe, iako je utakmica igrana pod tenzijom. Ja sam partizanovac, ali svakom je jasno da je ovaj tim Zvezde vrlo tanak i da nema kvalitet", rekao je Vukadinović.

Utakmica je završena bez golova.

Vukadinović se osvrnuo i na incident ispred svlačionica, odnosno to što redari nisu dozvolili Zvezdinom golmanu Predragu Rajkoviću, koji nije bio u protokolu, da se pridruži saigračaima. Prvi čovek Metalca kaže da nije tačno da je umalo došlo do fizičkog sukoba.

"Procedura je bila takva da lica koja nisu bila u protokolu za utakmicu, kao i ona koja nisu službena lica, nisu mogla da ulaze u svlačionicu. Naši redari su samo poštovali proceduru, a redar nije taj koji odlučuje. Uostalom, zašto bi on uopšte morao da zna ko je Zvezdin golman Rajković?", zapitao se Vukadinović.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track