PRETIO ROMANTIČARIMA: Terzić urlao na igrače OFK?
Foto: Dado đilas

SLUČAJ „VRAČAR“ - NEKO OVDE DEBELO LAŽE

PRETIO ROMANTIČARIMA: Terzić urlao na igrače OFK?

Fudbal -
Iako su ga pogodila dešavanja na poluvremenu meča, fudbaler kluba sa Karaburme Dejan Dražić ipak poriče da je Zvezdin direktor upao u njihovu svlačionicu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, kao što je Kurir pisao, ipak je ušao u svlačionicu OFK Beograda i urlao na „romantičare“. On je navodno pretio igračima s Karaburme da neće dobiti ni dinara, a kad je u svlačionicu došao trener OFK Beograd Vladimir Petrović Pižon i pitao šta se to događa, on je i njega izbacio.- Šta ste zapeli Zvezdu da dobijete. Na mene ste udarili, dinara neće dobiti - rekao je tada Terzić, a prenosi nam naš izvor.

Sve negirao... Dejan Dražić
Sve negirao... Dejan Dražić

To je najviše pogodilo fudbalera OFK Beograda Dejana Dražića, koji se jadao svojim prijateljima i izvoru Kurira da je bilo napeto u svlačionici. Naime, dan posle utakmice na Vračaru novinar Željko Pantić napisao je na svom blogu da je slučajno prisustvovao razgovoru jednog igrača Partizana sa čelnikom kluba Miloradom Vučelićem. Taj fudbaler crno-belih se čuo s Dejanom Dražićem, koji mu se požalio da je Zvezdan Terzić ušao u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu i najstrašnije izvređao fudbalere.Tragom te priče, Kurir je stupio u kontakt s mladim Dražićem, koji je naprasno demantovao tu informaciju.- Nije tačno da je Terzić ušao u svlačionicu OFK Beograda. Ne znam samo odakle te informacije - počeo je razgovor Dražić.Upitan o tome da li je na fudbalere OFK Beograda bilo pritiska od strane ljudi iz Crvene zvezde, Dražić je rekao:- Niko nas nije pritiskao!

Našao alibiNISMO BILI SPREMNI FIZIČKIDejan Dražić se osvrnuo i na konačan rezultat - iako je na poluvremenu ekipa s Karaburme vodila sa 2:0, u nastavku utakmice primili su šest golova.- Ne znam šta da kažem. Odigrali smo katastrofalno drugo poluvreme. Fizički nismo bili spremni na onakvoj vrućini. Pojedini igrači imali su samo dva treninga, neki nemaju ni pripreme u nogama. Ali u prvom poluvremenu smo pokazali da ova ekipa ima kvalitet, samo da se dobro pripremimo - istakao je Dražić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track