PROMENE: Simović izabran za predsednika FS Vojvodine
Foto: Saša Pavlić

Novi prvi čovek vojvođanskog fudbala

PROMENE: Simović izabran za predsednika FS Vojvodine

Fudbal -
Radićemo transparentno, a prioritet su razvoj infrastrukture, oživljavanje fudbalskih centara u Vojvodini, podizanje rada u mlađim kategorijama, podrška sudijskoj i trenerskoj organizaciji, podizanje regularnosti takmičenja i pomoć klubovima, izjavio je Simović

STARA PAZOVA - Prvi čovek Spartaka iz Subotice Dragan Simović izabran je danas za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV).

Na vanrednoj sednici Skupštine u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi Simović je dobio 53 glasa od 58 prisutnih delegata i na funkciji predsednika zvanično nasledio Ratka Borovnicu, koji je nedavno podneo ostavku.

"Izbor je velika čast, ali i obaveza. Trudiću se da sa svojim saradnicima, do kraja mandata ove Skupštine, učinim što više na razvoju fudbala u Vojvodini. Radićemo transparentno, a prioritet su razvoj infrastrukture, oživljavanje fudbalskih centara u Vojvodini, podizanje rada u mlađim kategorijama, podrška sudijskoj i trenerskoj organizaciji, podizanje regularnosti takmičenja i pomoć klubovima", izjavio je Simović.

Novi potpredsednici su Marjan Rnić i Dejan Santrač, a za sekretara je imenovan Uroš Milojković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track