PUKLO POSLE EL KLASIKA: Bejl i Ronaldo ne razgovaraju, jedan ide iz Reala
Foto: Reuters

Svađa

PUKLO POSLE EL KLASIKA: Bejl i Ronaldo ne razgovaraju, jedan ide iz Reala

Fudbal -
Vest o narušenim odnosima dvojice najvećih zvezda tima iz Madrida sa radošću je dočekana u Engleskoj odakle navodno već stižu ponude za Velšanina

Ako je suditi prema vestima koje stižu iz Španije i Engleske, sledeće sezone nećemo gledati ovakav Real. Naime, odnosi među glavnim igračima su popucali, a engleski klubovi već šalju ponude.

Već se neko vreme šuška kako je Ronaldovo vreme u Madridu - u sudiskoj nadoknadi. A pitanje je hoće li se Florentino Perez rešiti najveće zvezde, jer se pita i kako bi navijači reagovali na takvu odluku. A kako sada izgleda, u ratu velikana Ronalda i Gereta Bejla, za obojicu u Realu više nema mesta.

Ronaldo je u Realovoj pobedi 2:0 protiv Levantea, u kolu pre El klasika, a koju je s dva gola osigurao upravo velški reprezentativac, odbio čestitati saigraču. I već su tada mediji sugerisali da je odnos pukao.

Međutim, od najvećeg španskog derbija njih dvojica navodno više ni ne razgovaraju. A ta je vest odlično dočekana na Ostrvu. Bejl ionako ne igra neku sezonu iz snova, a oba kluba iz Mančestera rado bi ga videla u svojim redovima.Prema pisanju britanskih tabloida upravo će Bejl biti prioritet trenera Van Gala u sastavljanju tima za novu sezonu. Junajted je navodno spreman platiti 100 miliona evra, čime bi "kraljevski klub" vratio novac koji je platio Totenhemu pre dve sezone. Imaće Junajted opasnog konkurenta jer i Siti želi dovesti 25-godišnjeg fudbalera.

U prvoj sezoni u Realu Bejl je osvojio Kup kralja, te Ligu šampiona. Ove sezone Real, kako sada stvari stoje, neće imati previše razloga za veselje. "Kraljevi" u prvenstvu zaostaju za Barselonom četiri boda, iako su do pre nekoliko kola upravo oni imali toliku prednost. A pitanje je i kako će proći u Ligi šampiona.

Pridodamo li tome i kritike koje Bejlu stižu od medija i navijača, sve je izvesnije da će Velšanin otići.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track