RADOVIĆ PO ODLASKU IZ HUMSKE: Sam sam birao Partizan, ali neću da se bilo ko igra sa mnom
Foto: Partizan.rs

Iskren na rastanku

RADOVIĆ PO ODLASKU IZ HUMSKE: Sam sam birao Partizan, ali neću da se bilo ko igra sa mnom

Fudbal -

Posle 76 dana Miroslav Radović je napustio Partizan i naredne tri godine fudbalske karijere provešće u poljskoj Legiji za koju je i ranije igrao.

Radović je po rastanku sa Partizanom rekao da to više nije klub koji pamti iz vremena kada je prvi put nosi dres kluba iz Humske.

– Nisam klinac da bi se bilo ko igrao sa mnom. Sigurno je bilo čudno što se odjednom stvara slika o meni kao o jednom od glavnih krivaca što Partizan nije ušao u Ligu Evrope i što je loše počeo prvenstvo. To etiketiranje je bilo jako ružno, ali ja svakog mogu da pogledam u lice i kažem vratio sam se u Partzan jer mi je dao sve. Došao sam u Partizan ne zbog Bjekovića i Ćurkovića ili nekog trećeg, nego zbog kluba za koji sam emotivno vezan. Želeo sam da se vratim i to sam učinio bez obzira što su me mnogi savetovali da to ne radim - rekao je Radović. On je istakao da je iza njega težak period. – Prošao sam kroz težak period na kakav nisam navikao. Raskinuo sam ugovor sa Olimpijom sa kojom sam osvojio titulu. Između Legije i Videotona izabrao sam povratak u Partizan. Sam sam birao…Radović nije želeo da priča o stanju u Partizanu. – Možda je bolje da ne pričam ništa jer Partizan zaista puno volim, iako je evidentno da to više nije onaj klub kakav je nekada bio. Svako ima pravo da priča i izjavljuje šta hoće, ali mediji takođe stvaraju sliku kakvu žele. Nikome ništa ne mogu da zabranim – istakao je iskusni fudbaler.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track