RANI RADOVI: Zoran Lončar ranije pljuvao po Partizanu
Foto: Jevtic

Nije mu čast što je prešao u Humsku

RANI RADOVI: Zoran Lončar ranije pljuvao po Partizanu

Fudbal -
Po prelasku Lukača među crno-bele, tadašnji direktor OFK poručio da on to nikad ne bi uradio. Uz poštovanje Partizana, za mene kao „romantičara“ ne bi bila čast da pređem u njihove redove, ovako je govorio Lončar

Pomoćni trener Partizana Zoran Lončar izjavio je pre dve godine da njemu, kao istinskom navijaču OFK Beograda, nikada ne bi bila čast da pređe u Humsku!Ova njegova izjava zapravo je bila reakcija na tadašnji transfer Milana Lukača s Karaburme, gde je Lončar bio sportski direktor, u klub iz Humske. On je tada naglasio kako smatra da je odlični čuvar mreže pogrešio jer nije siguran da će u dresu crno-belih dobiti šansu da bude standardan, ali je naveo kako on to ne bi mogao da uradi. Ta izjava juče se proširila društvenim mrežama i naišla na osudu navijača Partizana.- Nisam se obradovao kada sam čuo da je Lukač prešao u Partizan, više bih voleo da je ostao kod nas. Uz dužno poštovanje Crvene zvezde i Partizana za mene, kao istinskog „romantičara“, nikako ne bi bila čast da pređem u njihove redove. Ne znam koliko će biti srećan u Partizanu i da li će dobiti pravu šansu - rekao je tada Lončar za Sportski žurnal.Nepune dve godine kasnije, uprava Partizana je odlučila da smeni dosadašnjeg mladog trenera Marka Nikolića, a na njegovo mesto dovede bivšeg stratega OFK Beograda Zorana Milinkovića, koji je za svog prvog asistenta angažovao upravo Lončara. Njih dvojica su sarađivali na Karaburmi, Arisu i Voždovcu, gde su i bili pre dolaska u Humsku.Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s novim trenerom u Partizanu Zoranom Lončarom kako bismo od njega čuli razloge zašto je promenio svoj stav, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Sklonjen prethodnikZAUZEO MESTO ZVONKA VARGEZoran Lončar je u Humsku došao na poziv novoizabranog trenera Zorana Milinkovića, što znači i promene u stručnom štabu. Sasvim je očekivano što su nakon odlaska Marka Nikolića klub napustili treneri koji su i došli s njim iz Vojvodine Radoje Smiljanić, Goran Basarić i Bojan Leontijević, ali je iznenađenje odlazak Zvonka Varge. On je taj posao obavljao poslednje tri godine i za to vreme sarađivao s Vladimirom Vermezovićem, Vukom Rašovićem i Markom Nikolićem, a sad više nije deo stručnog štaba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track