RASTANAK: Lazović otišao, sad nema više grebanja
Foto: Saša Pavlić

Centarfor ponovo napušta Partizan

RASTANAK: Lazović otišao, sad nema više grebanja

Fudbal -
Iskusni napadač će zarađivati oko milion evra godišnje, a prvotimci neće moći više od njega da pozajmljuju novac kad bude kasnila plata

Iskoristiće Danko Lazović klauzulu u ugovoru po kojoj, kad god hoće, može da napusti Partizan bez dinara obeštećenja, ali ako ode, bez potencijalnog novca neće ostati samo klub već i prvotimci crno-belih, kao i zaposleni.Prilikom priče o odlasku Lazovića u Tjenđen Tedu, sasvim logično, prva pomisao je krajnje sportski aspekt, jer su iskusni srpski reprezentativac i Petar Škuletić činili savršen tandem u napadu kluba iz Humske, za koji su jesenas zajedno postigli 33 gola. Međutim, kako je gotovo izvesno da će karijeru nastaviti u Kini, mnogo bi mogli da izgube i svi oni koji ostaju u redovima lidera na tabeli Jelen Superlige.Nije tajna da je finansijska situacija u klubu loša, da se ona za dlaku popravila s dolaskom novog rukovodstva, ali ukoliko se pod hitno ne pronađe neko dugoročno rešenje, dugovanja prema igračima opet će drastično porasti. Upravo te probleme s dugovima prema prvotimcima Lazović je u prethodnom periodu preuzeo na sebe.

Sad će Sale kapiten morati da se isprsi... Fudbaleri Partizana
Sad će Sale kapiten morati da se isprsi... Fudbaleri Partizana

Prema tvrdnjama upućenih u dešavanja u Humskoj, iskusni fudbaler, koji će u Kini zarađivati više od milion evra godišnje i koji je u karijeri zaradio mnogo, bukvalno je izdržavao mlađe igrače, kao i zaposlene u klubu. Kad god im je trebao novac, a klub nije imao da im ga isplati, oni su odlazili kod Lazovića i on im je davao šakom i kapom, a isto je činio i kapiten Saša Ilić.

Kad ne može ManolevSTIŽE BUGARIN BANDALOVSKINisu uspeli čelnici Partizana da u ovom prelaznom roku angažuju Bugarina Stanislava Manoleva na poziciji desnog beka, ali će umesto njega u Humsku stići njegov zemljak Ivan Bandalovski. Reč je o momku koji ima 29 godina, ali poslednjih šest meseci nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu otkako je raskinuo ugovor s belgijskim Leuvenom. Prema dogovoru koji je postignut, on će s crno-belima potpisati ugovor na godinu i po dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track