REŠENA NAJVEĆA DILEMA NAVIJAČA: Muslin otkrio ko će da brani gol Srbije u nastavku kvalifikacija
Foto: Zorana Jevtić

Slede Moldavija i Austrija

REŠENA NAJVEĆA DILEMA NAVIJAČA: Muslin otkrio ko će da brani gol Srbije u nastavku kvalifikacija

Fudbal -

Selektor Srbije Slavoljub Muslin otkrio je ko će braniti gol "orlova" u narednim mečevima, ali i na kojoj poziciji vidi Aleksandra Kolarova, takođe se vratio na remi sa Ircima na startu kvalifikacija...

Sve to je ispričao gostujući na TV Arena sport, najavljujući predstojeće utakmice u Moldaviji i u Beogradu protiv Austrije.

"Velika je želja svih da odemo na Svetsko prvenstvo, posebno kod igrača koji imaju velike karijere, ali bi im mnogo značilo da odu sa reprezentacijom u Rusiju. Ja to vidim i na terenu. Imamo razloga za optimizam i verujem da će biti to sve bolje. Sada nam se priključuje i Kolarov, kasnije će i Matić'', rekao je Muslin podsećajući na suspenzije igrača Mančester sitija i Čelsija.

Kolarov je svoju kaznu odslužio, a igra u životnoj formi kod trenera Pepa Gvardiole, koji ga češće koristi kao štopera nego kao levog beka što je srpskom fudbaleru prirodna pozicija.

"Igra odlično i kao štoper, ali nama je potrebniji po boku", dodao je Muslin.

Na premijeri novog ciklusa kvalifikacija branio je Predrag Rajković, dok Vladimir Stojković nije bio ni u protokolu.

"Rajković je pokazao malu nesigurnost protiv Irske, u međuvremenu je Stojković počeo da brani (za Notingem Forest), a nama je iskusan golman potreban i zato će imati prednost. Ja drugih golmana nemam, nećemo da uzimamo strance, to nam je, što nam je", nastavio je selektor "orlova".

Da Srbija ponovo treba da igra protiv Irske, Muslin ne bi ništa menjao (2:2).

"Ne mislim da sam išta taktički pogrešio. Nismo iskorisili četiri stopostotne šanse, a oni jednu, uz dva prekida koja su iskoristili. Na tako teškom terenu, protiv rivala koji zna da se brani odigrali smo dobro, pa ne mogu da kažem da bih sada nešto promenio", zaključio je Slavoljub Muslin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track