RONALDO BESAN: Ne vređam Mesija pogrdnim imenima, tužba je spremna
Foto: AP

Reakcija

RONALDO BESAN: Ne vređam Mesija pogrdnim imenima, tužba je spremna

Fudbal -
Imam poštovanje prema svim fudbalskim kolegama i očigledno je da Mesi nije izuzetak, rekao je Ronaldo

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo demantovao je navode da zvezdu Barselone Lionela Mesija naziva pogrdnim imenima i da autora takve dezinformacije čeka tužba.

Španski fudbalski ekspert Giljem Balag napisao je u svojoj knjizi da su odnosi između Ronalda I Mesija vrlo hladni, a u engleski medijima pojavilo se da Portugalac Argentinca naziva "motherfu***r", što bi u najblažem prevodu značilo loša osoba, a odnos sa Mesijem upoređen je sa odnosom višegodišnje netrepeljivosti između Republike Irske i Velike Britanije.

"Kruži informacija koja kaže da sam Lionela nazivao pogrdnim imenima i mogu odmah okarakterisati to kao apsolutnu laž. Uz to, moj advokat je spreman za akciju kako bi se stvaralac te laži kaznio. Imam poštovanje prema svim svojim fudbalskim kolegama i očigledno je da Mesi nije izuzetak", rekao je Ronaldo.

"Mesi i ja smo različiti kao Porše i Ferari", znao je da kaže Ronaldo, ali je britanski časopis otkrio kako prema Mesiju zapravo nemaju ni malo poštovanja u svlačionici Madriđana i da ga nazivaju pogrdnim imenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track