RONALDO NAPUŠTA REAL? Ovo je poruka na Fejsbuku koja je digla uzbunu u Madridu!
Foto: AP

Di Marija napravio pometnju

RONALDO NAPUŠTA REAL? Ovo je poruka na Fejsbuku koja je digla uzbunu u Madridu!

Fudbal -
Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel di Marija napravio je pravu pometnju u Madridu posle poruke koju je ostavio na Fejsbuku.

"Uskoro, moj prijatelju", pisalo je profilu fudbalera PSŽ-a na Fejsbuku uz fotografiju njega i Kristijana Ronalda u dresu Reala.Di Marija (27) je argentinski reprezentativac, a od 2010. do 2014. je igrao za Real, a veliki je prijatelj sa Ronaldom.Navijači Reala i španski mediji su preneli da ova poruka znači da će Ronaldo uskoro da napusti madridski klub i da pređe u PSŽ, koji već godinama pokušava da ga angažuje.Oglasio se i Di Marija, koji tvrdi da je neko hakovao njegov profil na FB, ali to nije umirilo navijače Reala.

Angel Di Maria sparked a rumour frenzy following a cryptic Facebook post involving Cristiano RonaldoBut here's why you shouldn't get your hopes up...

Posted by Goal.com on Monday, November 23, 2015

Ronaldo ove sezone igra lošije nego prethodnih godina, a na poslednjih osam utakmica postigao je tri gola i nije ni blizu svoje najbolje forme. Španski mediji navode da su u Realu ogorčeni posle poraza od Barselone (0:4) i da je odnos između kluba i igrača dotakao dno. Prvi čovek Reala Florentino Perez pružio je podršku Rafaelu Benitezu, koji se ne slaže sa Ronaldom, a to bi moglo da znači da bi Portugalac za više od 100 miliona evra mogao da nastavi karijeru u PSŽ-u.Međutim, njegov menadžer Žorž Mendeš izjavio je da Kristijano Ronaldo neće napustiti klub jer želi karijeru da završi u Madridu.

"Veoma je mala verovatnoća da će Ronaldo napustiti Real. Siguran sam da će završiti karijeru u Realu", rekao je Mendeš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track