RUSI UDARAJU NA TURKE: Fenerbahče čeka haos u Moskvi!
Foto: Profimedia

Večeras revanš mečevi šesnaestine finala Lige Evrope

RUSI UDARAJU NA TURKE: Fenerbahče čeka haos u Moskvi!

Fudbal -
Mnogo uzbuđenja biće u duelu između Lokomotive iz Moskve i Fenerbahčea, manje zbog fudbala, a više zbog loše političke situacije na relaciji između Rusije i Turske

Revanš mečevi šesnaestine finala Lige Evrope doneće mnogo uzbuđenja, a sigurno jedan od zanimljivijih derbija je duel između Napolija i Viljareala na jugu Italije. Domaćini moraju da jure gol minusa, a u goste im dolazi izuzetno tvrda ekipa, koja prima malo pogodaka u svim takmičenjima ove sezone.

Isto tako, Napoli u poslednje vreme ne igra kako se od njega očekuje, pa treba očekivati zanimljiv okršaj. Mančester junajted je poražen u prvom meču od Mitilinda sa 2:1, ali u taboru domaćina su svi sigurni da će se plasirati u osminu finala Lige Evrope.Mnogo uzbuđenja biće u duelu između Lokomotive iz Moskve i Fenerbahčea, manje zbog fudbala, a više zbog loše političke situacije na relaciji između Rusije i Turske i svega što se dešavalo u prvom okršaju ove dve ekipe u Istanbulu, kad su domaći navijači kamenovali autobus s gostujućim igračima a igrač Lokomotive Dimitrij Tarasov nosio majicu s likom predsednika Rusije u Istanbulu.(M. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track