SAMO DA RATA NE BUDE: Uzavrele strasti pred derbi u finalu Kupa Srbije (18.00)
Foto: Dado Đilas

Velika frka

SAMO DA RATA NE BUDE: Uzavrele strasti pred derbi u finalu Kupa Srbije (18.00)

Fudbal -

Posle tuče Grobara i Delija ispred Hrama Svetog Save pojačane mere bezbednosti, a policije i redara biće na svakom koraku u blizini stadiona

Finale Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se danas (18.00, TV Arena) na stadionu crno-belih, a svi imaju jednu želju - da sve protekne u najboljem redu!Tuča navijača u četvrtak uveče ispred Hrama Svetog Save poziva na oprez. Povređeno je nekoliko navijača Partizana, a šta će tek biti večeras, kad se budu sjatili u Humsku? Komesar za bezbednost FSS Ljubisav Sekulić veruje da će večiti derbi proteći bez incidenata.

Nećemo ovako... Detalj sa jednog od prethodnih derbija
Nećemo ovako... Detalj sa jednog od prethodnih derbija

Sastanci s klubovima

- U stalnom smo kontaktu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i večerašnji duel će obezbeđivati preko 500 redara, što smatram dovoljnim brojem da najveća svetinja našeg fudbala bude pravi sportski događaj. Naravno, izazova ima dosta, ali održano je nekoliko sastanaka sa čelnicima oba kluba i svi imaju veliku želju da derbi protekne u najboljem redu i da se priča o golovima, a ne o incidentima na tribinama - kazao je Sekulić.Komesar za bezbednost, bez obzira na to što je poslednjih dana došlo do nekoliko tuča između Delija i Grobara, veruje da se to neće preneti i na samu utakmicu.Garantujemo bezbednost- Sporadični incidenti mogu da se dogode, ali mi generalno garantujemo bezbednost svim učesnicima derbija i želimo da na kraju pobedi bolji, a da publika uživa u meču i lepim potezima igrača oba tima. Optimista sam, a raduje me što su svi relevantni činioci uključeni u ceo projekat i što svi imaju jedan cilj, a to je da sve protekne bez incidenata - zaključio je Ljubiša Sekulić.

VIP PROGNOZEAca Lukas Bolja je Zvezda!Pobediće moja Zvezda, mislim da smo bolja ekipa, i neka slavimo i s minimalnim rezultatom, samo da Partizan ne osvoji duplu krunu. Smatram da Zvezda ima bolje igrače, iako nije uspela da osvoji prvenstvo.Nele Karajlić Zar se to još igra?Zar se to još igra? Koga više to zanima, bolji fudbal su igrali moji lokalni timovi u staroj Jugoslaviji nego danas Partizan i Zvezda. Čini mi se da je veće interesovanje na tribinama nego na terenu. To je sve žalosno.Zorana Pavić Dupla kruna, nego šta!Dupla kruna je dupla kruna. Svim srcem ću biti uz moj Partizan i verujem u njih. I ne samo kad pobeđuju, već i kad im je teško, smatram da treba uvek biti uz voljeni klub, a to su crno-beli uvek.Momčilo Bajagić Zvezdaši dižu pehar!Nismo uspeli da osvojimo prvenstvo, ali zato verujem da će Zvezda podići pehar u kupu. Svestan sam cele situacije, ali nema razloga da se večeras ne radujemo.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track