ODVEO ORLIĆE NA EP, A ONDA SE POVUKAO: Sivić iz privatnih razloga napustio mesto selektora
Foto: Saša Pavlić

FSS traži novog selektora

ODVEO ORLIĆE NA EP, A ONDA SE POVUKAO: Sivić iz privatnih razloga napustio mesto selektora

Fudbal -

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić napustio je danas tu funkciju, saopštio je FSS.

Kako se navodi, Sivić je, uprkos plasmanu na Evropsko prvenstvo u Poljskoj sporazumno raskinuo saradnju, na sopstvenu inicijativu, posle 16 meseci rada.

"Teška srca, ali čistog obraza i uzdignuta čela, uz zahvalnost prošlom i sadašnjem rukovodstvu FSS, saradnicima u stručnom štabu i igračima, rastajem se sa mladom reprezentacijom. Hvala i selektoru A reprezentacije Slavoljubu Muslinu i koordinatoru Vladimiru Petroviću na dobroj saradnji i razumevanju. Želim svom nasledniku da tortu, koju smo napravili plasmanom na Evropsko prvenstvo, ukrasi medaljom u Poljskoj. Moja odluka motivisana je isključivo privatnim razlozima", rekao je Sivić za sajt FSS.

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević zahvalio se Siviću na ostvarenom rezultatu i poželeo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

"Sivić nas je iznenadio svojom odlukom, nismo očekivali da će se odlučiti na ovakav potez u ovom trenutku. Nadam se da će u svom daljem radu imati mnogo uspeha. Hvala mu na svemu što je postigao kao selektor, pred nama je sada zadatak da izaberemo selektora reprezentacije od koje očekujemo da ostvari zapažen rezultat na EP u Poljskoj, ali sa obzirom na okolnosti dobro ćemo da razmislimo kako bismo doneli pravu odluku", zaključio je Bunjevčević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track