SKANDAL SVE VEĆEG OBIMA: Evo koje zvezde Real Madrida su optužene za utaju poreza
Foto: Printscreen

Klupko se odmotava

SKANDAL SVE VEĆEG OBIMA: Evo koje zvezde Real Madrida su optužene za utaju poreza

Fudbal -

Španske vlasti optužili su danas bivše fudbalere Real Madrida Ćavija Alonsa, Anhela Di Mariju i Rikarda Karvalja za utaju poreza u periodu od 2009. do 2011. godine, prenela je agencija Hina.

Španske vlasti naglasile su kako ovaj slučaj nema veze s aferom Fudbal liks (Football Leaks), kao i da su još dvojica igrača optuženi za utaju poreza, ali njihovi identiteti nisu objavljeni. Međutim, španski mediji pišu kako se radi od kolumbijskom napadaču Radamelu Falkau i portugalskom defanzivcu Fabiju Koentrau.

Ćavi Alonso je od 2009. do 2014. igrao za Real Madrida, nakon čega je prešao u Bajern iz Minhena, dok je Di Marija nosio dres kraljevskog kluba od 2010. do 2014. godine, a trenutno je član PSŽ-a. Karvaljo je u Realu igrao od 2010. do 2013, a potom je tri sezone nosio dres Monaka, a trenutno je bez kluba. Koentrao je član Reala od 2011. godine, a ove sezone poslat je pozajmicu u Monako, dok je Falkao bio član Atletiko Madrida od 2011. do 2013.

Podsetimo, ovo je samo nastavak afere oko utaje poreza, u kojoj su se našli i Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo, kao i Hrvati Luka Modrić i Mateo Kovačić...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track