SKANDAL U REALU: Ćićarito skinuo devojku Ronaldu
Foto: Reuters

Meksikancu ne ide na terenu, ali pogađa van njega

SKANDAL U REALU: Ćićarito skinuo devojku Ronaldu

Fudbal -
Televizijska lepotica Lusija Vijalon dovođena je u vezu sa Portugalcem, a sada je "uslikana" kako se ljubi sa Meksikancem

Lepotica sa TV ekrana Lusija Viljalon baš se nameračila na fudbalere Real Madrida. Nedavno je dovođena u vezu sa Kristijanom Ronaldom, a sada je "u šemi" sa Ćićaritom.

Španski mediji su nedavno tvrdili da je najbolji fudbaler sveta tražio utehu upravo u Lusiji Viljalon posle raskida sa ruskom manekenkom Irinom Šajk. Ako se ta informacija i može podvesti pod spekulaciju, vest o vezi Lusije i meksičkog reprezentativca je potkrepljena dokazima. Naime, njih dvoje su fotografisani u strasnom zagrljaju dok se ljube na madridskom aerodromu posle njenog povratka iz Melburna, gde je bila na prvoj trci sezone Formule 1.

Ona je nepun mesec ranije demantovala da se smuvala sa Ronaldom iako su sredinom januara snimljeni kako se zajedno vraćaju iz Ciriha sa dodele "Zlatne lopte", koju je dobio upravo Portugalac.

Lusija Viljalon ima 26 godina i donedavno je radila na televiziji Real Madrida, ali je onda napustila Santjago Bernabeu zbog unosnije ponude i sada radi kao voditelj jedne španske stanice na trkama Formule 1.

Lusija nema kud, jer je "uslikana" sa vršnjakom Havijerom Ernandezom Ćićaritom, a ni fudbaler može samo da se koprca, jer je poznato da je u vezi sa meksičkom voditeljkom i blogerkom Leti Saharan još od 2008. godine.

Rasplet se tek očekuje... Pitanje je šta će biti kada se za dva meseca završi fudbalska sezone, jer Ćićarito, koji za Real igra na pozajmici iz Mančester junajteda, sigurno neće ostati u Madridu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track