SKANDALOZNO PONAŠANJE GEORGIJEVA: Bivši fudbaler Zvezde uništavao Koloseum!

Da li je ovaj čovek normalan?

SKANDALOZNO PONAŠANJE GEORGIJEVA: Bivši fudbaler Zvezde uništavao Koloseum!

Fudbal -
Potpisivao se novčićem Italijani ogorčeni na Bugarina Blaga Georgijeva, koga su karabinjeri uhvatili kako skrnavi jednu od najčuvenijih svetskih građevina i napisali mu kaznu od 300 evra

Šokantna vest dolazi sa Apenina! Bugarin Blago Georgijev, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, uhapšen je tokom pokušaja uništavanja čuvenog rimskog Koloseuma!Naime, prvotimac ruskog Rubina boravio je s verenicom na odmoru u Rimu. Nezaobilazna destinacija za sve turiste u Večnom gradu je Koloseum. Poznati fudbaler je tokom obilaska ovog impozantnog zdanja izvadio novčić i počeo da ispisuje inicijale?!

Karabinjeri u akcijiUbrzo su karabinjeri to primetili i uhapsili izgrednika. Konfiskovan mu je metalni novčić (rublja)kojim je izvršio krivično delo, a protiv njega je podneta prijava. Bugarin je optužen za vandalizam i uništavanje spomenika od istorijskog značaja! Očekuje ga novčana kazna od minimum 300 evra, a zakonom je predviđena i zatvorska kazna od šest meseci do godinu dana.Jadno opravdanjeObrazloženje fudbalera koji je u karijeri nosio i dres Crvene zvezde bilo je potpuno neuverljivo.- Video sam da postoje i drugi natpisi, pa sam pomislio da je do dozvoljeno - pravdao se Georgijev policajcima.Javnost na „čizmi“ ostala je u potpunom šoku.- Živimo u vremenu u kom ima mnogo budala. Poklonite Georgijevu knjigu o Koloseumu. Verovatno ne zna, ali tu je snimljen film „Gladijator“ i to je jedno od svetskih čuda - stoji u komentaru naslovljenom „Najgori autogol“ u uglednom listu Korijere delo sport.Posle ovog ispada fudbalera, uprava Koloseuma odlučila je da na više mesta postavi tabele sa obaveštenjem da je zabranjeno pisanje i uništavanje zidina. Pametnom nepotrebno, ali kao što Italijani kažu: živimo u vremenu u kom ima mnogo budala.

Odala ga devojkaGEORGIJEV UHVAĆEN U LAŽI!Atanas Lazarov, osoba zadužena za odnose Georgijeva s medijima, pošteno se nalagala. - To što se stavlja na teret Blagu je laž i prevara. Ljudi, on je prethodnih dana bio u Moskvi. Italijani su ga pomešili s nekom drugom osobom koja se isto zove i preziva - glasio je demanti koji je samo nasmejao bugarsku javnost.Naime, na Instagram profilu Esmer Omerove, fudbalerove verenice, postavljen je snimak na kom ona i Georgijev pevaju, a tu je i mnogo fotografija iz Rima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track