SLAVILI U AVIONU: Igrači Partizana dele 100.000 evra!
Foto: Partiz

Na letu Amsterdam-Beograd

SLAVILI U AVIONU: Igrači Partizana dele 100.000 evra!

Fudbal -
Vazura: Momci su zaslužili nagradu, odmah im je uplaćen novac. Iliev: Sad hoću pobede u Evropi i na proleće

Fešta u avionu Amsterdam-Beograd, a u glavnim ulogama fudbaleri Partizana.Umeli su crno-beli da proslave pobedu u Holandiji, a povod za slavlje nije im bila samo činjenica da će najverovatnije dočekati proleće u Evropi, već i obećanje uprave na aerodromu da će im ekspresno biti uplaćene premije!

Pesma... Ludilo u avionu
Pesma... Ludilo u avionu

Pet boca šampanjca

- Već ujutro će im biti uplaćen novac! Nema šta da se čeka. Momci su zaslužili novčanu nagradu, a podeliće 100.000 evra - izjavio je za Kurir visoki čelnik kluba Miloš Vazura pred poletanje aviona iz Holandije.
Bravo, dečko... Vazura i Živković
Bravo, dečko... Vazura i Živković

S pet boca luksuznog šampanjca uprava Partizana častila je igrače na letu za Beograd, pa je atmosfera u jednom trenutku bila na tački usijanja.- Ovo je pravi Partizan, ovo je igra kakvu svi želimo. I sad ne samo da imamo pravo da se nadamo plasmanu u narednu fazu Lige Evrope. To više nije cilj, sad je cilj da pobeđujemo i na proleće, da preskočimo prvu prepreku u sistemu eliminacija, pa posle šta bude - skočilo je samopouzdanje sportskom direktoru Partizana Ivici Ilievu.

Živeli... Grbić i Brašanac
Živeli... Grbić i Brašanac

A s kojim timom će crno-beli igrati na proleće, zasad niko ne zna. Jedno je sigurno, Abubakar Umaru biće u špicu do kraja sezone. Sa tri gola AZ Alkmaru, dva u Beogradu, jednim u Holandiji, tamnoputi napadač crno-beli oduševio je čak i protivničkog trenera.

De, potegni... Stjuart i Subić
De, potegni... Stjuart i Subić

Abubakar: Od nas zavisi

- Nisam znao da me je hvalio, ali to nije važno. Bitno je da smo pobedili i došli na korak do cilja. Sada od nas zavisi plasman u sledeću fazu Lige Evrope. Možemo čak i da izgubimo sa 2:0 od Augzburga kod kuće u poslednjem kolu, a taj podatak nas neće zavarati. Tu utakmicu ćemo početi sa željom da pobedimo - jasan je Abubakar.
Bratko... Bandalovski i Božinov
Bratko... Bandalovski i Božinov

Opustio seVALERI BOŽINOV: IZVINITE ZA GAĆE, MORAO SAMValeri Božinov bio je centralna figura u svlačionici Partizana posle pobede nad AZ Alkmarom. Kurir je u jučerašnjem izdanju objavio slavljeničku fotografiju na kojoj je Bugarin bio u gaćama.- Izvinjavam se, ali to je bilo spontano. Nije mi bio cilj da ponovo pokazujem da nisam debeo, već u trenutku slavlja nisam ni obraćao pažnju da li sam obučen ili ne - nasmejao se Božinov.

Još jedna flajka za upravu... Vazura, Vučelić i Popović
Još jedna flajka za upravu... Vazura, Vučelić i Popović

Dobar posao u LEZARADILI 6.480.000 €Partizan je pobedom u Holandiji dodatno profitirao. Poznato je da UEFA svaku pobedu u grupnoj fazi nagrađuje premijom od 360.000 evra. Na taj način ove sezone klub je inkasirao 6.480.000 evra (5.400.000 u kvalifikacijama i do sada 1.080.000 u grupi).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track