ŠOK NA NOU KAMPU: Mesi najavio odlazak iz Barselone!
Foto: Reuters

Argentinac ostavio sve u čudu

ŠOK NA NOU KAMPU: Mesi najavio odlazak iz Barselone!

Fudbal -
Jedan od najboljih igrača današnjice imao je do sada fantastičnu karijeru u Barseloni i nekoliko puta je rekao da će iz tog kluba odlaziti samo da bi karijeru završio u Njuelsu, svom matičnom klubu iz Argentine

BARSELONA - Fudbalska superzvezda Lionel Mesi rekao je da je koncentrisan na osvajanje trofeja ove godine i nagovestio da nije sasvim siguran da će do kraja karijere igrati za Barselonu. Jedan od najboljih igrača današnjice imao je do sada fantastičnu karijeru u Barseloni i nekoliko puta je rekao da će iz tog kluba odlaziti samo da bi karijeru završio u Njuelsu, svom matičnom klubu iz Argentine. Mesi je, međutim, u intervjuu za argentinski list Ole kazao da više nije siguran da će se ta njegova želja ostvariti. Barselona je imala loše periode prošle sezone zbog povreda, a onda je klub potresao slučaj poreske prevare. "Trenutno živim samo u sadašnjosti. Želimo da imamo sjajnu sezonu i osvojimo trofeje. Ništa više. Posle ćemo videti. Fudbal donosi mnoge zaokrete. Uvek sam govorio da ću zauvek ostati ovde, ali nekada se ne desi ono što želite", rekao je Mesi. On je naglasio da ta odluka možda neće biti njegova.

"Govorio sam mnogo puta - da je do mene, ostao bih zauvek. Ali, sada vam kažem stvari ne ispadnu uvek onako kao što očekujete, naročito u fudbalu, koji je jako promenljiv i u kome mnogo toga može da se desi. Složeno je sve, a još je složenije u situaciji u kojoj se Barselona nalazi", rekao je 27-godišnji Mesi.

Barselona je početkom godine ostala bez predsednika Sandra Roselja zbog finansijskih malverzacija, a ekipa je u ovoj sezoni posle dva uzastopna poraza prepustila prvo mesto tabele večitom rivalu Real Madridu.

"To je jako veliki klub i nastaje problem kada se izgube dve uzastopne utakmice. Tada dolaze kritike sa svih strana, nešto kao u reprezentaciji (Argentine)", rekao je Mesi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track