ŠOKANTNE TVRDNJE POLJAKA Radović roleksom kupio slobodu od Partizana. Evo šta kažu fudbaler i Vazura
Foto: AP

Fudbaler se još nije oglasio

ŠOKANTNE TVRDNJE POLJAKA Radović roleksom kupio slobodu od Partizana. Evo šta kažu fudbaler i Vazura

Fudbal -

Fudbaler Legije Miroslav Radović mora je da podmiti jednog funkcionera Partizana skupocenim roleksom da bi dobio dozvolu da pređe u klub iz Varšave, tvrde poljski mediji.

Poljski sajt "fakt.pl" podsetio je da je Radović po povratku u Partizan potpisao ugovor na dve godine. Međutim, posle eliminacije crno-belih iz Lige Evrope od Zaglebja, iskusni fudbaler je želeo da se vrati u Legiju.Poljski mediji navode da je Radović uspeo da ubedi predsednika i trenera Partizana da mu dozvole da napusti klub iz Humske, ali se jedan član UO kluba iz Humske tome usprotivio. Fudbaler je potom morao da tom članu uprave Partizan pokloni sat marke "Roleks", koji je vredan oko 4.500 hiljade evra, a onda je dobio papire da bi karijeru mogao da nastavi u Legiji.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Poljaci podsećaju da su navijači Partizana bili protiv odlaska Radovića, kao i da je bilo neprijatnih scena na klupskom parkingu kada se fudbaler sreo sa jednim od čelnika crno-belih.

Navode poljskih medija demantovali su za Kurir sport i Miroslav Radović i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

- To je glupost i izmišljotina. Odgovorno tvrdim da dok sam ja u Partizana takva ili bilo kakva slična situacija se nikada nije dogodila. Ne znam ko i zašto plasira takve informacije i to na dan jako važne utakmice protiv Vojvodine u Novom Sadu. Slobodno pozovite i Miroslava Radovića, verujem da će i on biti iskren i reći da su to gluposti - kaže Vazura.

Miroslav Radović za Kurir sport ističe:

- Te priče su smešne. Da sam ja nekome dao neki sat ili da mi je neko polupao prozore na autu? To nema veze s istinom. Eto, izgore mi telefon ceo dan danas da objašnjavam ljudima da su to čiste gluposti.Radović (32) je na kraju prošle sezone stigao u Partizan, ali je posle 76 dana odlučio da se vrati u Legiju. On je karijeru počeo u Partizanu, a potom je od 2006. do 2015. igrao za poljski klub. Posle Legije igrao je za Hebei, Olimpiju i Partizan.Radović je od povratka u Legiju postigao šest golova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track