Prikaži najnovije vesti
Crvena zvezda, foto Saša Pavlić
Veliki dugovi večitih rivala

SRAMOTA: Zvezda i Partizan ne plaćaju ni struju ni vodu!

Fudbal 26

Crvena zvezda je za vodu, prema finansijskom izveštaju, dugovala čak 190.000 evra! Partizan, takođe, duguje i za struju i vodu, ali znatno manje iznose nego njihov večiti rival

Dok ljudima za dug od 10.000 dinara seku struju, večiti rivali imaju milionske dugove i niko im ne može ništa! Emisija Insajder iznela je konkretne podatke koji govore o različitim aršinama za posrnule fudbalske klubove i „obične“ ljude.

Crvena zvezda je prvog dana ove godine dugovala više od milion evra za struju! Logično je bilo pitanje kako je moguće da im struja nikad nije isečena?
- Pa na razne veze, trikove, pošto se ceni da je to važno, na neki način strateški, pa i jeste, to su neke nacionalne institucije - i Zvezda i Partizan - glasio je odgovor Branka Kovačevića, člana uprave Zvezde.

Crvena zvezda je za vodu, prema finansijskom izveštaju, dugovala čak 190.000 evra! Partizan, takođe, duguje i za struju i vodu, ali znatno manje iznose nego njihov večiti rival. Crno-beli su navodno reprogramirali svoje dugove.

M. B.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurirsport