SRBIN U DRESU MAKEDONIJE: Udariće brat na brata
Foto: Sasa Pavlic

Promovisan

SRBIN U DRESU MAKEDONIJE: Udariće brat na brata

Fudbal -
Nemanja Matić vs Uroš Matić Prvi put u istoriji našeg fudbala dvojica braće imaće priliku da igraju jedan protiv drugog u mečevima reprezentacija

Rođeni brat veziste „orlova“ Nemanje Matića Uroš postao je reprezentativac Makedonije, a ukoliko dođe do eventualnog okršaja između ove dve selekcije, to će biti prvi slučaj u fudbalskoj istoriji Srbije da dvojica najbližih rođaka igraju na različitim stranama!

Igrač sredine terena holandske Brede u petak je posetio Fudbalski savez Makedonije i fotografisao se sa dresom nacionalnog tima ove zemlje i svojim prezimenom. Uroš je već zadužio dres s brojem devet i dele ga samo formalnosti od debija u selekciji Makedonije.- Uroš je dobrodošao u naš tim. U toku je postupak izdavanja dokumenata za pasoš. Posle toga bi trebalo da debituje za našu reprezentaciju. Može da nam pomogne, to je sigurno - rekao je predsednik FFM Ilčo Georgioski.Njegov stariji brat Nemanja s velikim uspehom igra u Čelsiju, a obojica su počeli karijeru u Jedinstvu s Uba, odakle su prešli u Košice, gde su zajedno igrali dve sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track