SRPSKI RATNIK KRVARI ZA KLUB: Milan Biševac jedva spasao glavu!
Foto: Instagram

U modricama i posekotinama

SRPSKI RATNIK KRVARI ZA KLUB: Milan Biševac jedva spasao glavu!

Fudbal -

Srpski fudbaler za Kurir otkriva kako je zadobio povredu na treningu, a potom s flasterima preko lica šokirao suprugu Ljiljanu kod kuće

Za Milana Biševca se ne kaže bezveze da ide glavom tamo gde neko ne sme nogom. To se videlo bezbroj puta na njegovim utakmicama, a koliko je posvećen fudbalu, govore i fotografije koje Kurir ekskluzivno objavljuje.

Srpski as je s modricama i posekotinama, u krvi, okončao trening, a onda s flasterima preko glave šokirao suprugu Ljiljanu kod kuće.- Tokom kondicionih vežbi, saigrač s kojim sam radio je slučajno pustio rastegljivu gumu, koja me je udarila po licu. Bilo je zaista mnogo krvi i odmah mi je ukazana pomoć, a lekar mi je rekao da sam imao sreće što me nije pogodila u oko. Zajedno s suprugom Ljiljanom sam došao u bolnicu kako bismo uradili detaljnije analize i utvrdili da mi eventualno nije polomljen nos - rekao je u razgovoru za Kurir Milan Biševac.Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Srbije tokom karijere je u nekoliko navrata doživljavao slične udarce, a najviše zbog toga što je uvek važio za velikog borca, zbog čega su ga često nazivali „srpskim Gatuzom“. To je potvrdio i ovoga puta, budući da i pored povrede lica ne želi da propusti utakmicu protiv Olimpika iz Marselja, koja je na programu ovog vikenda.- Nos mi jeste otekao, ali osećam se odlično i nadam se da ću moći da nastupam u nedelju protiv Marselja, makar to bilo i s zaštitnom maksom na licu. Naravno, poštovaću odluku lekara i ukoliko je nos polomljen, moraću da mirujem, ali nadam se da ću biti spreman - poručio je Biševac.

Naši žestoki momciI DUŠKO TOŠIĆ KRVARIO ZA KLUBPre samo nekoliko dana još jedan srpski fudbaler je pustio krv za svoj klub, i to Duško Tošić. Defanzivac turskog Bešiktaša je borbenost i požrtvovanje pokazao i pre desetak dana u duelu protiv Rizea, kad je u jednom klizećem startu bukvalno ogulio kožu s kolena obe noge. On je tu fotografiju takođe podelio na društvenim mrežama, a navijači istanbulskih crno-belih su mu čestitali na odnosu prema dresu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track