SUPERLIGA: Zvezda u Lučanima brani prvo mesto, Partizan dočekuje OFK
Foto: Crvenazvezdafk.com

Najava kola

SUPERLIGA: Zvezda u Lučanima brani prvo mesto, Partizan dočekuje OFK

Fudbal -
Zvezda će u nedelju od 19.00 gostovati ekipi Mladosti, dok će Partizan u subotu u isto vreme na svom terenu dočekati OFK

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće u nedelju protiv Mladosti da odbrane prvo mesto stečeno u Super ligi Srbije osvojeno prošlonedeljnim direktnim duelom sa Javorom.

Zvezda će u nedelju od 19.00 gostovati ekipi Mladosti, u osmom kolu srpskog prvenstva, a taj duel će biti prvi ikada u Lučanima koji će se igrati pod reflektorima u noćnom terminu.

Javor, koji je drugi na tabeli sa 15 bodova, dva manje od Zvezde, dočekaće u subotu u 20.00 niški Radnički, u derbiju osmog kola. Radnički je posle sedam utakmica peti na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani branilac titule Partizan, koji će svoju utakmicu igrati sat ranije kao domaćin protiv OFK Beograda.

Trećeplasirana Vojvodina, koja je u četvrtak eliminisana u baražu za Ligu Evropa, pokušaće da nastavi sa dobrim rezultatima u domaćem prvenstvu protiv Spartaka. Utakmica Spartaka i Vojvodine igraće se u nedelju od 17.00 u Subotici.

Posrnuli Čukarički, koji je sa osam bodova na razočaravajućem devetom mestu, seriju od tri utakmice bez pobede probaće da prekine u Gornjem Milanovcu, gde će u nedelju od 19.00 gostovati Metalcu, koji ima bod više.

Novi Pazar će u subotu od 19.00 dočekati Rad, dok će se dva sata ranije u Surdulici sastati Radnik i Voždovac.

Kolo će početi večeras u 20.00, utakmicom između Jagodine i Borca. Jagodina će pokušati da zabeleži prvu pobedu u novoj sezoni, protiv Borca koji je jedan od većih iznenađenja srpskog prvenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja