ŠVAJNI JE VELIKI IGRAČ, JOŠ VEĆI ČOVEK: Evo za koga se moli verenik Ane Ivanović
Foto: AP

I dalje u šoku

ŠVAJNI JE VELIKI IGRAČ, JOŠ VEĆI ČOVEK: Evo za koga se moli verenik Ane Ivanović

Fudbal -
Kapiten reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger šokiran je terorističkim napadom u Parizu.

"Panceri" su na stadionu "Francuska" igrali prijateljski meč sa domaćom selekcijom kada je počeo krvavi pir u petak.

Verenik srpske teniserke Ane Ivanović, koja je takođe bila na stadionu, izjavio je da njegove molitve nisu upućene samo žrtvama u Parizu, već i onima u Bejrutu, u kome je poginulo oko 40 ljudi u napadu bombaša pre tri dana

"I dalje sam bez reči zbog svega što se dogodilo u petak. Najdublje saučešće upućujem svima koji su pogođeni ovom strašnom tragedijom. Molitve upućujem i za sve koji su izgubili život dan ranije u Bejrutu. Nije bitno odakle ste i koje ste veroispovesti - svi smo jedno", reči su Bastijana Švajnštajgera.

Fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Ssvajnštajger neće igrati za reprezentaciju Nemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici jer je još uvek šokiran terorističkim napadima u Parizu. Selektor Nemaca Joakim Lev odlučio je da odmori Švajštajgera i još šestorici neimenovanih reprezentativaca za duel u Hanoveru protiv Holandije.

Za razliku od nekolicine fudbalera utakmici u utorak prisustvovaće nemačka kancelarka Angela Merkel, samo četiri dana nakon što je 127 osoba izgubilo život u glavnom gradu Francuske.

Jedan od sedam napada dogodio se ispred stadiona Sen Deni u toku utakmice između Nemačke i Francuske. Nemački fudbaleri morali su celu noć da provedu na stadionu i spavaju u svlačionicama, a tek u sutradan rano napustili su mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track