SVE OTKRILA NA INTERNETU: Supruga ostavila ruskog fudbalera kada je postigao gol karijere!
Foto: AP

Dok se Smolov radovao saznao je da mora da se razvede

SVE OTKRILA NA INTERNETU: Supruga ostavila ruskog fudbalera kada je postigao gol karijere!

Fudbal -
Ural je u 28. kolu trijumfovao na svom terenu protiv Dinama iz Moskve 2:1, a pobednički gol postigao je Smolov

MOSKVA - Fudbaler Urala Fedor Smolov razvodi se od supruge Viktorije Loprieve, koja je ovu vest objavila na društvenim mrežama pre dva dana.Međutim, ruski mediji navode da je Viktorija objavila ovu vest u nezgodnom trenutku i to kada je Smolov sa svojim Uralom igrao jedan od odlučujućih mečeva za opstanak u ruskoj Premijer ligi.Ural je u 28. kolu trijumfovao na svom terenu protiv Dinama iz Moskve 2:1, a pobednički gol postigao je Smolov. Ural je trenutno na 13. mestu na tabeli, a ova pobeda ti ovom timu mogla da donese opstanak u ruskoj Premijer ligi.

Огромное спасибо всем, кто поддержал меня в этот сложный момент.Я не могу ответить каждому из вас, но поверьте, я прочитала все комментарии и смс, которые получила. Еще раз спасибо. Теперь я знаю, что мои подписчики - это реальные люди с добрым сердцем. Решение сказать о том, что происходит, далось мне очень нелегко. Если бы не публикация в СМИ, то, возможно, я бы так и не набралась смелости сказать об этом публично. Я любила своего мужа и была счастлива, и сама искренне верила, что у нас идеальная семья; но иногда что-то становится той самой последней каплей, которая перевешивает чашу весов. К сожалению. И ты понимаешь, что наступила точка невозврата. Я ухожу не к кому-то, а от ситуации, которую никогда не смогу принять. Для меня семья - это самое главное в жизни, очень надеюсь, что она у меня будет. Берегите свою любовь. V

A photo posted by Twitter: @LopyrevaVika (@lopyrevavika) on May 17, 2015 at 3:11pm PDT

I dok je Smolov postigao jedan od najvažnijih golova u karijeri i slavio sa svojim klubom, njegova supruga je objavila da ga ostavlja.

"Poslednje što želim javno da komentarišem je naš privatni život, ali moram da potvrdim da Fedor i ja više nismo zajedno. Donela sam tu odluku pre šest meseci, ali je tada uspeo da me uveri da je spreman da sazri i da se posveti porodici i poslu. Međutim, više je zainteresovan za lepe automobile i zabavu", napisala je, između ostalog, Viktorija.

Fyodor Smolov Goal Ural 2-1 Dynamo Moscow 18... by enteritament

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track