PREMINULA SUPRUGA RIJA FERDINANDA: Otišla je moja srodna duša!
Foto: AP

Tužna vest

PREMINULA SUPRUGA RIJA FERDINANDA: Otišla je moja srodna duša!

Fudbal -
Ferdinand (36) je trenutno član Kvin Park Rendžersa, a pre toga je igrao za Mančester junajted, Lids, Burnmot i Vest Hem

LONDON - Supruga slavnog engleskog fudbalera Rija Ferdinanda, Rebeka Elison preminula je sinoć posle teške i kraće bolesti.Engleski mediji navode da je Rebeka bolovala od raka dojke, a Ferdinand se javnosti obratio saopštenjem putem zvaničnog sajta Kvins Park Rendžersa. Rio i Rebeka su bili u braku od 2009. godine"Rebeka, moja divna supruga, preminula je mirno posle kratke borbe sa rakom u Kraljevskoj bolnici u Londonu. Otišla je prošle noći. Moja predivna žena umrla je u snu. Bila je neverovatna žena, moja ljubav i majka naše troje prelepe dece. Nedostajaće nam svima. Ona će biti upamćena kao dobra supruga, majka, sestra, tetka, ćerka i unuka Ostaće da živi u našim sećanjima kao inspiracija. Hvala svima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima. Sad bismo želeli da poštujete našu privatnost i pustite nas da tugujemo", naveo je Ferdinand.

Ferdinand (36) je trenutno član Kvin Park Rendžersa, a pre toga je igrao za Mančester junajted, Lids, Burnmot i Vest Hem. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 81 meču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track