TREBALO JE DA BUDE PODRŠKA: Huligani šamarali fudbalere Kaljarija, bivši trener Zvezde prekinuo rad

Haos

TREBALO JE DA BUDE PODRŠKA: Huligani šamarali fudbalere Kaljarija, bivši trener Zvezde prekinuo rad

Fudbal -
Neprijatna situacija koju su u klubu nazvali raspravom trajala je dvadesetak minuta

Najvijači fudbalera Kaljarija izgubili su strpljenje jer je tim bez pobede u Seriji A još od januara, a ispadanje u niži rang je sve realnija opcija. i zato su rešili da posete trening i porazgovaraju sa fudbalerima, ali se to nije završilo samo na razgovoru.

Prvo su preskočili ogradu, počeli normalnim tonom, apelovali na ekipu da se uozbilji, da počne da pobeđuje već od nedeljne utakmice sa Napolijem, ali je incident počeo kada su neki igrači okrenuli leđa govornicima.

Usledila je besna reakcija u kojoj je 20-godišnji Nikola Muru dobio šamar, a navodno su u tom metežu koji je trajao nekih 20 minuta još dvojica ili trojica igrača udareni.

Treneru Zdenjeku Zemanu, koji je u karijeri vodio i Crvenu zvezdu, preostalo je samo sa otkaže trening."Ekipa je uznemirena. Nije lako preći preko ovoga. I nije ovo bio sukob. Bilo je jednostrano. Moram da čestitam ekipi, jer je uspela sačuva mir tako što je pasivno slušala uvrede. Ne zbog straha, već da bi sačuvala mir", branio je Zeman ekipu.

Klub se međutim nije tako jasno ogradio od huligana."Uvek smo bili za dijalog sa navijačima, a i njihov razgovor sa ekipom je bilo teško sučeljavanje, živa rasprava... Nije bilo nasilja. Ništa nepopravljivo se nije desilo, iako je jasno da ovaj incident ne spada u uobičajene slučajeve".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track